Amopage

Grunner for Føler ørhet

- Views 0
Advertisement

Svimmelhet kan være forårsaket av en rekke forhold. Det er en besvimelse eller svimmel følelse primært forårsaket av en reduksjon i blodtilførselen til hjernen. Høyt blodtrykk, hjerteinfarkt, graviditet, angst og depresjon er vanlige årsaker til at en person kan oppleve å besvime. Svimmelhet sammen med brystsmerter, kjevesmerter, blødning, og blindhet bør behandles av en lege umiddelbart.

Grunner for Føler ørhet

Høyt blodtrykk

Hypertensjon, også kjent som høyt blodtrykk, kan forårsake svimmelhet. Andre symptomer på høyt blodtrykk som forvirring, brystsmerter, uregelmessig hjerterytme og neseblod. Besvime kan være en indikasjon på en alvorlig komplikasjon. Besvime kan være et symptom på at ens blodtrykket er farlig høyt.

Grunner for Føler ørhet

Hjerteinfarkt

Hjerteinfarkt er forårsaket av lav blodstrømmen til hjertet. Hjertet kan dø eller bli permanent skadet. Hvis svimmelhet følger brystsmerter, endringer i syn eller tap av tale, kan dette være et tegn på et hjerteinfarkt.

Grunner for Føler ørhet

Svangerskap

Under graviditet en kvinners kardiovaskulære systemet gjennomgår dramatiske endringer. Dette kan føre til besvime. Anemi i svangerskapet kan også føre til svimmelhet og ørhet. Besvime kan være et tegn på en komplikasjon, og medisinsk behandling kan være nødvendig.

Grunner for Føler ørhet

Depresjon

En fysisk symptom på depresjon eller angst er svimmelhet. Dette kan være forårsaket av kronisk tretthet og redusert appetitt. Noen depresjon medisiner kan også føre til en svimmelhet. Angstrelaterte følelser er brakt videre av en overveldende rush av følelser.

Grunner for Føler ørhet

Andre årsaker og behandling

Lavt blodsukker i diabetes kan forårsake svimmelhet. Besvime er også vanlig blant pasienter med influensa. En person kan føle ør etter vedvarende oppkast og diaré. Liggende ned kan bidra til å lindre følelsen.

Grunner for Føler ørhet

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/grunner-for-foler-orhet/ "

相关文章!
 • Hvordan Stopp Feeling ørhet Hvordan Stopp Feeling ørhet
  - 阅 0

  Svimmelhet eller ørhet kan være en liten ulempe mens du arbeider ut eller utføre oppgaver rundt i huset, og en alvorlig helserisiko hvis du kjører et kjøretøy. Det finnes en rekke grunner som kan føre til at du føler deg ør når som helst i løpet av d

 • Hvordan kan jeg vite om jeg er gravid før min neste periode? Hvordan kan jeg vite om jeg er gravid før min neste periode?
  - 阅 0

  Vanligvis tenker en kvinne hun kan være gravid først etter hun savner en menstruasjon, men med moderne teknologi, kan kvinner finne ut om de er gravide på et tidligere stadium. En kvinne kan bli gravid alt fra syv til ti dager etter at hun ovulates.

 • Hvordan selge et hus i Massachusetts
  - 阅 0

  Enten du velger å selge din bolig i Massachusetts på egen hånd, gjennom en eiendomsmegler eller med en sertifisert auksjonarius, det er skritt du bør ta for å sikre at hjemmet er oppført, markedsføres og selges til din fordel. Utdanne deg selv om eie