Amopage

Grønn Sopp og mugg på trær

- Views 22
Advertisement

Grønn Sopp og mugg på trær


En rask voksende og lett-å-spredning sykdom, trær over hele verden verts laver - en felles grønn sopp og mugg-lignende vekst. Over 13.500 arter av lav eksisterer, trives i polarområdene til ekvator. Andre grønne sopp og mugg finnes, men de enten ikke bor på trær eller er svært sjeldne eller ikke har blitt oppdaget ennå.

laver

Lichen er en alge og sopp arbeide sammen for å overleve. Kombinasjonen resulterer i blå grønn farge eller en grønnaktig grå farge. Vekster ligner snøflak, vekter eller gevir, avhengig av art.

effekter

De laver påvirke trær minimal. Non-parasittiske, indikerer lav tilstedeværelse dårlig helse og tynn tre baldakin.

Overføre

Laver spres med vinden, noe som gjør det vanskelig å kontrollere og eliminere fra trær. Laver utlede næringsstoffer og mineraler fra luften.

Helse

Hjelp treet gjenvinne sin vitalitet ved å sette 10-10-10 gjødsel rundt foten av treet. Administrer om ett pund per tomme av treets diameter.

fjerning

Legg .4 pounds av natron til en liter vann. Slukke det berørte området med løsningen. Dette bør drepe lav. Moss-fokusert ugressmiddel sprayet rikelig over det berørte området kan også fungere.

Mangfold

Ikke alle laver mingle med grønnalgen; lav tilpasningsevne og mangfold avkastning lyse gule og dyp rød.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/gronn-sopp-og-mugg-pa-traer/ "

相关文章!
 • Hvordan få grønn sopp Off My Sidewalk
  - 阅 0

  Sopp oppstår på fortau når vannbassenger opp og solen kan ikke tørke området. Selv om mange sopper er grønne, de er ikke en del av anlegget familien. Soppen vokser ved å absorbere de næringsstoffene fra sine omgivelser - i dette tilfelle vann og anne

 • Grønn Sopp på bark Grønn Sopp på bark
  - 阅 2

  Skrantende trær ofte få en blå-grønn vekst på deres bark som synes å være en sopp. Selv om de kan se truende, de er faktisk ufarlige organismer kalt lav. Laver vanligvis vises på trær i sviktende helse, og deres utseende indikerer at treet er skadet

 • Hvordan behandle Turtle sopp Hvordan behandle Turtle sopp
  - 阅 0

  Turtles holdt i fangenskap ofte utvikler sopp på sine skjell på grunn av en uhygienisk akvarium. Det er viktig å holde skilpadde tank veldig rent ellers kan det ikke bare utvikle en sopp infeksjon, men det kan også dø av en bakteriell infeksjon. På d