Amopage

Gratis Concept kartleggingsverktøy

- Views 0
Advertisement

Konsept kartlegging er også kjent som mind-mapping. Det er en graf for ideer hvor du oppretter et sentralt fokus node og legge relaterte noder. Et eksempel på dette er en sirkel der du skriver ordet "Halloween" og trekke linjer fra kretsen til andre kretser med ordene "hekser", "flaggermus" og "gryter". Konsept kartlegging er en måte å skissere viktige tema poeng. Fri programvare kan gjøre dette enkelt.

Freemind og Forks

Freemind er et konsept-kartleggingsverktøy for Linux, Microsoft Windows og Mac OS X. Programvaren har delte inn i to andre produkter: Freeplane, som fokuserer på økt brukervennlighet, og SciPlore mindmapping for fagfolk i det vitenskapelige samfunnet med forbedret PDF-støtte og samarbeid. The Freemind programvaren lar deg lage noder og forgrener seg i barne- og søsken noder. Du kan fargekode hver node, skygge grenser og legge farge til grenene. Du kan kaste grenene bli med nodene slik at noder som er skjult. Notes er en hendig funksjon av denne programvaren sammen med evnen til å sette inn medier og hyper-linker. Du kan eksportere Mind dokumenter (.mm) til ulike formater som Flash, PDF og bilder.

Freeplane stammer fra Freemind og har lagt til funksjoner som stavekontroll og bilde skalering. SciPlore har flere funksjoner for å hjelpe forskere bruker referansetaster som BibTeX, importere bokmerker for PDF-filer og overvåke mapper for nye PDF-filer. Disse programvarepakker kjøre på de samme operativsystemene som Freemind og jeg aksepterer .mm filer.

Pimki

Pimki er programvare for Linux og Windows. Funksjonene er et tankekart som fungerer som en graf av wiki tilkoblinger gjennom hjelpeprogram Graphviz. Det er en integrert blogg kalt Bliki og gjøremål og lister. Programvaren tilbyr både utvidet og avansert søk.

VYM

VYM er en forkortelse for Se Your Mind. Denne programvaren er tilgjengelig for Linux, Mac og Windows. Funksjonene i VYM er muligheten til å lage bokmerker, knytte bilder med en gren, legge til eller fjerne grener, lage makroer og legge til eller slette hele kart eller deler av et kart. Du kan velge farger for kraftledninger og noder, sette inn bilder i noder og bruke grafiske flagg for å markere noder. VYM er eksporteres til HTML og PDF-filer.

VUE

VUE (Vis Standing Environment) er programvare som kjører på Linux og Windows. Noen av de praktiske funksjonene er utvalget av noder for presentasjon uten at grunnkartet, zooming på bestemte områder for bedre lesbarhet, og ser innebygde bilder i noder. Du kan også tones inn og ut lenker og kollapse og ekspandere avdelinger i kartet. VUE tillater også import av slike filer som CSV, RSS og Zotero.

WikkiaWiki

WikkaWiki er for å bygge wiki dokumenter. Noen av funksjonene inkluderer forhåndsvisning, redigering notater og søk og erstatt. Den har tekst styling muligheter for posisjon, typer lister, tabeller og gjengede kommentarer samt notater. Du kan også laste opp og ned filer, bruker inline Flash-filer, sette inn bilder og import tankekart.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/gratis-concept-kartleggingsverktoy/ "

相关文章!
 • Gratis Process kartleggingsverktøy Gratis Process kartleggingsverktøy
  - 阅 0

  Du trenger ikke å bruke en stor sum penger for å kjøpe prosessen kartprogramvare. I stedet kan du se på Internett og finne gratis prosess kartleggingsverktøy. Du kan opprette, redigere og gjennomgå kartene dine. I tillegg er noen prosess kartleggings

 • Hvordan Chart Historical Market Stock Hvordan Chart Historical Market Stock
  - 阅 0

  Kartlegging av historiske oppførselen til aksjemarkedet kan gi innsikt i den fremtidige retningen for kursbevegelser. Bruke diagrammer kan også i ettertid vise deg hvordan viktige historiske hendelser påvirker aksjemarkedet atferd over tid. De to ind

 • Hvordan lage lager diagrammer Hvordan lage lager diagrammer
  - 阅 0

  Lære å lage og lese lager diagrammer er en av de viktigste ferdighetene som en investor kan ha. De er liksom som et kart, som, hvis du kan tyde, vil føre til at du å verdsette. Heldigvis er det nok av gratis ressurser tilgjengelig på nettet som vil t