Amopage

Grace Potter Fashion

- Views 0
Advertisement

Grace Potter Fashion


Grace Potter har frontet bandet hennes, Grace Potter og de Nocturnals, siden 2002. Mens blir anerkjent som en mote stjerne er litt mer nytt for henne, mange reportasjer om Vermont innfødte nevne hennes bombshell ser like mye som musikken. Når Potter dukket opp på musikkscenen, ble hennes stil signaler forankret i 1970-era bohemia, men hennes utseende har utviklet seg til noe mye mer Hollywood glam. Likevel klarer hun å kombinere både estetikk i en stil helt hennes egen.

Alt om "Paris"

"Paris (Ooh La La)" var Nocturnals '2010 gjennombrudd hit og kom utstyrt med en musikkvideo som viste hvordan Potter kan være en drop-dead sexy kvinne, men fortsatt uten frykt wield en gitar. Iført en utkant, beaded kappe kjole og knehøye boots, shimmied hun på scenen, kanalisering både Tina Turner og Nancy Sinatra, mens hennes raggete bangs hårklipp hadde litt av Marianne Faithfull skjer. Den knusende 1960-inspirert utseende sette scenen for Potter stil evolusjon.

The Short av det

Grace Potter Fashion


Den mest fremtredende stilen signatur i Grace Potter mote repertoar er hennes forkjærlighet for super korte plagg. Enten det er en forheksende Stevie Nicks-lignende svart kaftan eller en enkel button-down bluse og shorts, favoriserer Potter antrekk som er farlig kort. Men hun kan trekke den av med letthet - hennes lange, tonet ben ble gjort for minidresses og hotpants. Og hun vet det, en gang fortelle "Helse Menn" bladet "Musikk og sex er en ting,. De går sammen"

Alt i detalj

Grace Potter Fashion


Mens miniskjørt og stein gudinne låser er i forkant av Potter personlige stil, er det tilbehøret de trekker henne ser sammen. Hun er sjelden sett uten noen slags statement-making kjede. Vanligvis chunky og gull med store steiner, baubles ofte Harken tilbake til Potter tidlige hippie-chic år banke rundt indie rock scenen. Og så er det sko. Hun er alltid sports ekstra høye hæler, strappy sandaler eller ankelstøvletter, som gjør sine lange ben vises enda lenger.

Red Carpet Moments

Grace Potter Fashion


Noen ganger har Potter gått på mikro-mini for noe lenger, som hun gjorde på 2012-CMT Awards. Her, hun sported en sofistikert, men edgy, gulv beite kjole fra designeren Kaufmanfranco. Den metalliske grå stunner ble pyntet i glitrende perler og strass, og viste frem Potter misunnelsesverdige kurver. Men hun sørget for ikke å dekke opp for mye: Den halsen stupte lav foran, mens baksiden er nesten helt kuttet ut.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/grace-potter-fashion/ "

相关文章!
 • Hvordan komme Grace Kelly stil Hvordan komme Grace Kelly stil
  - 阅 0

  Den vakre Grace Kelly virkelig levd opp til sitt navn og prydet filmlerret med hennes tilstedeværelse. Senere ville hun gå på å gifte seg med Prince Rainier av Monaco og bli prinsesse Grace. Vakker og stilig, hun levde et sjarmert liv. Hennes signatu

 • Slik Dekorer Flower potter med tyll og bånd Slik Dekorer Flower potter med tyll og bånd
  - 阅 1

  Inexpensive tyll og bånd kle opp enkle blomsterpotter, noe som gjør tilpassede beholdere for en hendelse. Tulle, en myk netting materiale, kommer i en rekke farger på 6-tommers brede ruller eller i 54-tommers brede bolter, noe som gjør det allsidig f

 • Fashion Editor Job Description Fashion Editor Job Description
  - 阅 0

  En moteredaktør fører tilsyn med opprettelse av moterelatert innhold for en media utløp for eksempel et magasin, TV-show eller nettside. Nettstedet fashion-schools.org beskriver ansvar i en moteredaktør i et magasin. "Under veiledning av redaktøren-i