Amopage

Google Chrome og Yahoo Mail problemer

- Views 0
Advertisement

Google Chrome og Yahoo Mail problemer


Selv om Google Chrome er ansett å være en pålitelig nettleser, kan enkelte Chrome-brukere har problemer med å legge riktig bestemte nettsteder. Yahoo Mail brukere som bruker Google Chrome å vise sine e-postkontoer har rapportert problemer når du forsøker å få tilgang til bestemte e-post eller skrive e-post. Ved å kjenne de vanlige Google Chrome og Yahoo Mail problemer, er du bedre rustet til å finne en løsning på problemet som du opplever.

treghet

En av de vanligste problemene som Google Chrome-brukere opplever når du bruker Yahoo Mail gjennom nettleseren er treghet. Treghet oppstår først og fremst når brukeren surfer innboksen sin eller forsøker å hente en e-post. I noen tilfeller kan nettleseren fryse når Yahoo Mail er åpen. Chrome-brukere vanligvis opplever treghet problemer med Yahoo Mail på grunn av den nåværende Yahoo Mail design, som er mer ressurskrevende enn den klassiske Yahoo Mail design.

Ingen meldingsfeltet

Selv om en mindre vanlig problem, Yahoo Mail-brukere som bruker Google Chrome kan av og til få problemer med å komponere en ny melding. Brukere i dette tilfellet er i stand til å skrive inn adressen til mottakeren, samt emne for meldingen, men de kan ikke skrive noe inn i meldingsfeltet. Å løse dette problemet kan vanligvis oppnås ved å oppdatere Google Chrome til den nyeste versjonen av nettleseren, eller ved hjelp av den klassiske versjonen av Yahoo Mail i stedet.

Unnlatelse av å laste

Noen Chrome-brukere tilgang til deres Yahoo Mail kan hende at enkelte funksjoner ikke laste i det hele tatt. Funksjoner som ikke kan lastes i det hele tatt i Chrome inkluderer muligheten til å søke i innboksen for bestemte meldinger, evnen til å skrive meldinger og evnen til å åpne visse meldinger, spesielt de med vedlegg. Chrome-brukere kan være i stand til å løse disse problemene ved å enten oppdatere Chrome eller ved å slette nettleserdata ved å klikke på "Google Chrome" alternativer-menyen og deretter klikke på "Under the Hood" og deretter "Slett logg ..."

Adobe Flash

Adobe Flash-baserte annonser, som vanligvis er i form av videoer, animerte annonser, eller interaktive annonser, er funnet på nesten hver side i Yahoo Mail. Selv om Chrome vanligvis håndterer Flash godt, kan enkelte brukere opplever problemer med Chrome ikke fungerer korrekt når du legger Yahoo Mail sider som har Flash. Chrome-brukere som opplever dette problemet med Yahoo Mail kan finne at å oppdatere Adobe Flash til den nyeste versjonen løser problemet. Alternativt oppdaterer Chrome selv kan løse problemet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/google-chrome-og-yahoo-mail-problemer/ "

相关文章!
 • Hvordan lage Google Chrome i latinske språk
  - 阅 0

  Når du surfer med Google Chrome, kan du ha problemer med å bruke menyer og andre kontroller hvis de er skrevet på et språk du ikke klarer å oversette. Google utviklet Chrome med støtte for en rekke språk, inkludert mange av de latinske språk, og du k

 • Hvordan få Yahoo Messenger for å arbeide med Google Chrome Hvordan få Yahoo Messenger for å arbeide med Google Chrome
  - 阅 0

  Chrome er en nettleser utviklet av Google. På grunn av sin raske hastighet og pålitelighet, mange brukere velger Chrome over Internet Explorer. Men hvis du bruker Yahoo! Messenger chat-tjenesten du kanskje lagt merke til at både ikke pleier å arbeide

 • Google Chrome problemer med Windows 7 Google Chrome problemer med Windows 7
  - 阅 0

  Google Chrome og Windows 7-operativsystemet kan forstyrre hvordan hverandre kjøres. Google Chrome nettleser ble introdusert av Google i 2008 og bruker en WebKit layout motor. Problemer med Google Chrome på Windows 7 kan skyldes en korrupt brukerprofi