Amopage

Goodie bag ideer for voksne

- Views 69
Advertisement

Goodie bag ideer for voksne


Hvis du ikke tror det moro av goodiebags bør begrenses til barna, dele ut litt mer voksen versjoner til voksne partiet gjester. En godtepose er uventet og kan virkelig gjøre inntrykk på festdeltakerne. Skredder poser til temaet for ditt arrangement, eller bare kaste noen pyntegjenstander i poser som vil gjøre folk smile.

Gavekort

Slip et gavekort til en godbit bag for gjestene å nyte. Det kan være for bare noen få dollar hvis det er alt du har råd, men det er nok for en kopp kaffe, noen mp3-nedlasting eller et lite tegn på en butikk. Gavekort til steder folk kan ikke besøke ofte, for eksempel en iskrembar, vil bli verdsatt. Mottakerne vil nyte dekadent godbit.

snacks

Snacks er et naturlig tilskudd til et gavepose for folk i alle aldre. For en mer voksen ta på seg en matbit gavepose, velge elementer som gourmet sjokolade, mini poser med mikrobølgeovn popcorn, snack crackers og individuelle store syltetøy, gelé eller salsaer, som kan kjøpes på en gourmetmarkedet. Små poser med nøtter, pretzels eller tørket frukt finnes andre alternativer. Sampler store poser med kaffe eller et par teposer ville fungere, også.

kjøkken elementer

Små kjøkken elementer gå bra i en godtepose, spesielt hvis du er vert for et middagsselskap. Vin verktøy, måleskjeer, en timer eller enda en søt slikkepott ville fungere. En søt kjøkkenhåndkle eller gryteklut ville gå over bra, så ville en kaffe krus fylt med godteri eller biscotti.

Saker

Sett sammen en godtepose med en saker tema. En fin penn, notatblokk, journal eller funky Post-it-lapper er alltid nyttig å ha rundt. En veske store adressebok, vet bok av frimerker eller noen ganske papir og konvolutter ikke koste mye og er praktiske størrelser for goodie bags.

Hjemmelaget Treats

Gjør et par dusin grupper av dine berømte chocolate chip cookies og bag dem opp i cellofan poser bundet med curling bånd. Fest en oppskrift kortet til båndet. Alternativt bake brownies, brød, muffins eller noe annet som du føler er din beste skapelse og dine gjester vil være fornøyd med sine hjemmelaget goodie bag godbiter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/goodie-bag-ideer-for-voksne/ "

相关文章!
 • Grab Bag Ideer for voksne Grab Bag Ideer for voksne
  - 阅 6

  Du er mest sannsynlig å kjøre inn grip bag gave utveksling overalt i livet: et kontor ferie fest, en familiesammenkomst, selv på fester med venner. Mesteparten av tiden, er du fanget uvitende og ende opp scrambling rundt i siste øyeblikk prøver å kom

 • Goody Bag Ideer for voksne Goody Bag Ideer for voksne
  - 阅 8

  Goody bags er tradisjonelt gitt ut på barnebursdager. Full av små godbiter og premier, disse posene er en måte å takke barna for å delta på festen. Voksen goody bags er stadig i popularitet, kanskje modellert etter tradisjonen med å gi berømte gjeste

 • Bag lunsj Ideer for voksne Bag lunsj Ideer for voksne
  - 阅 0

  Kjøpe en $ 10 lunsj ser ikke ut som en stor avtale, men hvis du gjør det hver dag det hele begynner å legge opp, spesielt når du tenker på at du kan pakke din egen lunsjer for en brøkdel av prisen. Drikkevann fra vannet kjøligere i stedet for å kjøpe