Amopage

Gode ​​ferdigheter til å sette på en CV for Grafisk Design Jobs

- Views 0
Advertisement

Resultatene av grafiske designernes arbeid dukker opp over alt: på tv, plakater, nettsider, brosjyrer, visittkort og til og med emballasje. Grafiske designere lage visuelt tiltalende arbeid, som krever bruk av et bredt spekter av ferdigheter. Tjene en jobb i denne konkurransedyktige feltet krever en sterk CV som tydelig demonstrerer søkerens evner.

Tekniske ferdigheter

Siden grafiske designere bruker teknologi for å skape sitt arbeid, er det viktig å liste dine tekniske ferdigheter på grafisk design CV. Jo flere programmer du er dyktig i mer imponerende CV vil være til potensielle arbeidsgivere. Ta med programmer du har jobbet med i det siste, blant annet graden av profesjonalitet. Også gjøre oppmerksom på koding erfaring du har ervervet gjennom skolegang eller tidligere arbeidsforhold.

kunstneriske ferdigheter

Kunstneriske evner er like viktig som teknisk evne når det gjelder å lande en grafisk design jobb. Arbeidsgivere ønsker å vite at du har en ivrig kunstnerisk øye, slik at du kan lage grafikk og layout som vil få oppmerksomhet og tydelig fremme den tiltenkte meldingen. Hvis du har noen opplæring eller bakgrunn i andre kunstneriske felt i tillegg til grafisk design, som maleri, illustrasjon, foto eller skulptur, inkludere denne informasjonen i din CV. Det vil vise at du er like mye en kunstner som en datamaskin suse.

Mellommenneskelige menneskelige~~POS=HEADCOMP ferdigheter

Grafiske designere er ikke bare nødvendig å ha sterke kommunikasjonsferdigheter gjennom sine bilder, men de må også ha evnen til å kommunisere med kolleger, arbeidsgivere og klienter. Grafiske designere som ikke effektivt kan kommunisere sine ideer en-mot-en, så vel som med større grupper kan finne sitt arbeid aldri ser dagens lys. Du bør oppgi din evne til å fungere godt i både små og store grupper. Som den amerikanske Bureau of Labor Statistics påpeker, må en grafisk designer kunne kommunisere visuelt, verbalt og skriftlig.

Andre ferdigheter

Det er flere generelle ferdigheter bør du også ta med på en grafisk design CV. Problemløsning ferdigheter er nødvendig, samt evnen til å vise fleksibilitet når du prøver å oppnå et bestemt mål. For å ta sjefen din og klienten, må du muligheten til å nærme seg en oppgave på en ny måte hvis den forrige ideen ikke lykkes. Salg ferdigheter er et pluss, spesielt når du arbeider direkte med kunder.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/gode-ferdigheter-til-a-sette-pa-en-cv-for-grafisk-design-jobs/ "

相关文章!
 • Ferdigheter som trengs for å bli en grafisk designer
  - 阅 0

  Å bli en grafisk designer kan være en stor karriere boost. Hvis du liker å jobbe med mennesker og ny teknologi, kan du ha de nødvendige ferdigheter. Andre evner utvikler seg over tid, og som grafisk designer du kan spesialisere seg i ett eller flere

 • Typer ferdigheter til å sette på en CV Typer ferdigheter til å sette på en CV
  - 阅 0

  En CV er inngangsporten til et intervju. Derfor må du representerer dine kvalifikasjoner så tydelig som mulig. Et individs unike sett av ferdigheter er en av de mange aspekter ved en CV. Betydning Potensielle arbeidsgivere blikk på mange CVer på en g

 • Hva er gode ferdigheter til å sette på en CV som en kundebehandler?
  - 阅 0

  Kundeservice representanter er integrert for å lykkes i en bedrift. De tjener som ansiktet eller tale av organisasjonen til folk som kanskje har problemer med selskapet eller dets produkter. Kundeservice representanter sette folk i kontakt med de som