Amopage

Glass Vs. plexiglass

- Views 3
Advertisement

Generelt er glass billigere å kjøpe enn plexiglass, er mer motstandsdyktig mot riper og lettere resirkuleres. Plexiglass, på den annen side, er sterkere, mer bruddfast og motstandsdyktig mot vær og vind og erosjon enn glass.

Glass Vs. plexiglass

sammensetning

Plexiglass er en type klar akryl ark. Det vitenskapelige navnet er poly (metylmetakrylat), noen ganger forkortet til PMMA og klassifiseres som en gjennomsiktig termoplast. Siden plexiglass er en plast, er det et oljebasert produkt. Glass er en amorf (ikke-krystallinsk) fast, en uorganisk forbindelse som er avkjølt fra en væske til et fast stoff uten å passere gjennom en krystallinsk tilstand. Glass er sprø, gjennomsiktig og består hovedsakelig av silicas.

Glass Vs. plexiglass

Glare

Glassflater reflekterer lys lettere enn plexiglass overflater, og dette kan skape uønsket lys eller reflekser. Mange akvarium beslutningstakere bruker plexiglass ikke bare for sin større slektning styrke, men også fordi det gir mindre gjenskinn og økt klarhet.

Glass Vs. plexiglass

Koste

Standard glass er billigere enn klare akrylplater. Imidlertid vil prisene avhenger ikke bare av størrelse og tykkelse, men også på ekstra funksjoner som for eksempel UV-cut og blending reduserende belegg. Generelt, når man sammenligner glassplater og plexiglass som tilbyr de samme fordelene, vil glasset alternativet bli billigere. Men gitt at plexiglass er mer motstandsdyktig mot forvitring og erosjon enn glass, kan langsiktig vedlikehold og utskifting kostnader bli betydelig billigere med plexiglass.

Glass Vs. plexiglass

Knuse og ripesikker

Glass er et amorft materiale, et "frosset" væske, og derfor mye lettere knust enn en termoplast slik som plexiglass, som er mykere enn glass. Ett problem med plexiglass er at det er utsatt for sprekkdannelse når det bringes i kontakt med vanlige løsningsmidler. Dette gjør rengjøring plexiglass mer vanskelig som du må velge rengjøringsmidler som er trygge å bruke på den. Feilaktig rengjøring kan ripe plexiglass. Generelt er glass vanskeligere å klø enn plexiglass men lettere knust.

Glass Vs. plexiglass

Vekt

Glass har omtrent dobbelt så stor tetthet av plexiglass. Derfor et ark av plexiglass veier mindre enn en glassplate med samme dimensjoner, og dette gir mange fordeler, inkludert enklere håndtering og fraktkostnader.

Glass Vs. plexiglass

cutting

Klare akrylplater er mye lettere å klippe enn glassplater. Plexiglass kan klippe ut en rekke former for å passe brukerens behov.

gjenvinning

Glass kan resirkuleres billig utallige ganger. Plexiglass (siden det innebærer bruk av petrokjemiske produkter) er vanskeligere og dermed dyrere å resirkulere.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/glass-vs-plexiglass/ "

相关文章!
 • Hvordan Frost Plexiglass Hvordan Frost Plexiglass
  - 阅 0

  Frosting gir et snev av privatliv til et vindu uten å ofre lys. Enten vinduene er laget av glass eller plexiglass (gjennomsiktig plast glass), kan du opprette en frostet utseende med anvendelsen av dekorative vindu film. Dekorative vindu film klamrer

 • Hvordan Fest Plexiglass Hvordan Fest Plexiglass
  - 阅 0

  Plexiglass, også kjent som akryl, kan festes til nesten hvilken som helst overflate mekanisk eller kjemisk. Plexiglass blir ofte brukt som en erstatning for glass fordi plexiglass er langt mer slitesterke enn glass, og når plexiglass brytes i pauser

 • Hvordan lage en Plexiglass Desk Hvordan lage en Plexiglass Desk
  - 阅 1

  Plexiglass, eller Polymethylmethacrylat (PMMA), er en lett, slitesterk alternativ til glass. Plexiglass brukes i moderne stil møbler design. Møbler design, populære på 50-tallet og 60-tallet PMMA, ble ansett romalderen. Skrivebord laget av Plexiglass