Amopage

Glamour Shot Tutorial

- Views 0
Advertisement

Glamour skudd er designet for at du ser og føler --- ganske enkelt --- glamorøse. Glamour skutt portretter er ofte gitt som gaver til ektemenn, kjærester, eller signifikante andre, og kan inneholde elementer av sex appeal eller synes minner om filmstjerne portretter Hollywood. I tillegg hjelper de forbedre selvtillit fordi du føle deg fantastisk etter at du har glamour bilder av deg selv tatt!

Lighting

I motsetning til et stillbilde eller karakterportrett som kan utnytte hardt eller vanskelige lysforhold eller blits, en glamour skudd benytter myke, selv belysning som vil være smigrende til funksjoner, minimere rynker og blemmer. Belysningen oppsett kan innebære bare ett lys eller det kan inneholde flere lys. Belysningen kan være enten flash eller kontinuerlig belysning og kan omfatte aksent lys som et hår lys pluss en hoved lys og fyll lys.

Sminke

Glamour shot sesjoner inkluderer vanligvis en hår og makeup session der du får en glamorøs, moderne frisyre og makeup er fagmessig brukt for å fremheve dine trekk og nedtone eventuelle feil. Makeup er vanligvis brukt tyngre og dristigere enn sminke du vil bruke for normal daglig bruk, i likhet med skuespill eller film makeup, og det bidrar til å redusere forekomsten av urenheter og trekker spesielt oppmerksom på dine beste ansiktstrekk.

Garderobe

Den andre delen av en glamour skudd økten er der du vil velge flere garderobe elementer fra en samling av elementer studioet har tilgjengelig for stående bruk --- inkludert klær og smykker eller tilbehør --- som du vil bære for de faktiske fotografier. Disse elementene er ofte i størrelser som vil passe mange forskjellige mennesker, og er rett og slett klippet i på baksiden eller sidene til å se mer utstyrt for bildene. Ofte disse garderobe elementer vil være svært glamorøse, så vel, og ikke den typiske slags antrekk slitt av mennesker hver dag. Snarere vil det inkludere valg som skinnjakker, ekte pels wraps, topper med sparkly paljetter, myke gensere med maribou trim og fjærkledde boas. En konsulent vil vanligvis hjelpe deg å velge elementene du liker det også flatere deg.

Photo Shoot

Til slutt kommer du til den tredje --- og antagelig viktigst --- del av glamour skudd økt: selve fotoseanse. Det er der dyktighet av fotograf og bruk av hensiktsmessige belysning teknikker spiller inn. En god glamour fotograf vet å posere og posisjon deg å lage den mest flatterende linjer og kroppsform mulig, å nedtone åpenbare feil, og å spille opp fine funksjoner. De fleste glamour fotografer er veldig spesielt om positurer de bruker, og vil ofte hjelpe utgjøre hodet, ansiktet og lemmer for å oppnå ønsket effekt.

Touch-Ups

Siden glamour shot portretter er, i sin natur og navn, designet for å få deg til å se enda bedre, mer glamorøse, og feilfri enn du er i det virkelige liv, vil den endelige portrett sannsynlig gjennomgå noen profesjonelle touch-ups, airbrushing og digitale forbedringer . Noen studioer kan selv endre funksjonene aldri så litt for å gjøre dem mer attraktive, slik som subtilt forkorte eller begrense en fremtredende nese eller hake, for eksempel, eller slanking overkroppen litt. I disse tilfellene folk flest ikke kan fortelle sin portrett er endret; de bare fantasere om talentene til studio og ansatte i å gjøre dem ser så bra.

Vise og utvelgelse

I all sannsynlighet, vil bildene dine har mottatt noen foreløpige touch-ups før noen gang å se dem, og du vil vanligvis vise dem på en skjerm eller dataskjerm. I de fleste glamour shot økter i dag, tar bestilling sted på slutten av tilsettings Dette er den kritiske tiden da selgere må appellere til følelsene, gave-gi behov, og forfengelighet å gjøre det høyeste salget mulig. Dette er vanligvis veldig lett å gjøre fordi folk elsker å se seg selv ser flott og i en glamorøs lys.

Morsomt og enkelt å gjøre

Det er lett å nyte en glamour foto session. Du kan bare komme som du er med rent hår og et rent ansikt, iført normale gaten klær. Deretter en stylist vil hjelpe forvandle deg fra hverdagens deg til den glamorøse deg, og fotografen vil gjøre sin magi. Men glem ikke pengene dine! Sjansen er at du vil elske dine portretter og ønsker å bestille dem alle.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/glamour-shot-tutorial/ "

相关文章!
 • Hvordan du gjør din egen Glamour Shot Photo Shoot Hvordan du gjør din egen Glamour Shot Photo Shoot
  - 阅 0

  Lys, kamera, action. Hvis du alltid har ønsket å se ut som en filmstjerne eller high fashion-modell, men aldri hatt nok mot til å gi det en sjanse, kan du alltids ta glamour bilder av din egen for å imponere venner og familie med noen sexy positurer.

 • Facebook Tips og triks Facebook Tips og triks
  - 阅 0

  Facebook har raskt blitt en av de mest populære nettstedene på internett, slik at millioner av mennesker til å ha umiddelbar kommunikasjon med venner, familie og mer. Få tips om hvordan du best kan bruke Facebook til din fordel med hjelp fra en regis

 • Hvordan hjelpe en Teen Emotional Hvordan hjelpe en Teen Emotional
  - 阅 0

  Et knust hjerte er en av de verste opplevelsene en person kommer til å ha i livet. Det er som å ha noen du elsker dø. Faktisk er det en død sort - død av et forhold. Av den grunn, hvis ingen andre, dybden av en persons følelser kan ikke reduseres, ua