Amopage

Gjør Yams og bakte poteter Cook for samme tidsperiode?

- Views 0
Advertisement

Gjør Yams og bakte poteter Cook for samme tidsperiode?


I USA, begrepet "yam" refererer oftere til en orange i kjøttet, myk forskjellige søt potet. Grovt sett disse søte poteter ta omtrent like mye tid til å bake som vanlige poteter. Men som med mange tilsynelatende enkle å tilberede mat, det er mer enn én måte å gjøre en perfekt søt potet eller bakt potet.

Grunnleggende baking

Begge typer poteter stek i ca en time. Små og de tilberedes ved høyere temperaturer vil være klar til å spise før. Yams typisk bløtgjøre raskere enn poteter, men for å skape en sprø hud og en god tekstur hele, er de kokes i omtrent samme lengde som en potet. Sørg for å dytte flere hull i potetene med en gaffel før baking for å hindre en rotete eksplosjon i ovnen.

baking Poteter

Hjem kokker er ofte delt på den beste måten å bake en potet. Mens noen foretrekker folie-innpakket metoden, andre sverger ved bare å gni en potet i olje og steke den. Sistnevnte produserer skarpe hud, mens en folie innpakning holder poteten varm mens du forbereder andre elementer av måltidet. Stek potetene i en ovn forvarmet til 425 grader Fahrenheit i 45 minutter til en time, eller til du er i stand til enkelt å trykke på en gaffel i dem uten motstand.

baking Yams

Bake yams enten innpakket i folie eller uten. Uten folie, må du huske å stille en stekeplate med aluminiumsfolie for enkel opprydding, som søtpoteter dryppe klissete juice mens baking. Fordi søtpoteter er litt mykere enn poteter, er de generelt bakes ved 400 C for å tillate for matlaging hele, uten å over bruning eller tørker ut. Stek små søte poteter i 45 minutter; større de krever mer enn 60 minutter å lage mat. Pierce yams med tindene av en gaffel til å avgjøre sluttresultatet.

Visning forslag

Serveres bakte poteter og yams bare eller kledd opp. Topp enten med en klapp på smør og litt salt for en enkel side på en travel natt. Transform en bakt potet i et helt måltid ved topping det med bacon, ost, vårløk og rømme. Forbedre yams med brunt sukker og marshmallows for en søt godbit som pakker i smak og næringsstoffer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/gjor-yams-og-bakte-poteter-cook-for-samme-tidsperiode/ "

相关文章!
 • Hvordan Cook To ganger bakt poteter i Brødrister Hvordan Cook To ganger bakt poteter i Brødrister
  - 阅 0

  En praktisk, energieffektiv Brødrister er den perfekte countertop apparatet for å forberede to ganger bakt poteter. I motsetning til en mikrobølgeovn, en brødrister ovnen kokker og brunt mat med strålevarme som en vanlig ovn, slik at du kan bruke fol

 • Hvordan Varm bakte poteter Trygg Hvordan Varm bakte poteter Trygg
  - 阅 0

  Bakte poteter, enten bakt en gang eller "to ganger bakt," er comfort food og en stor akkompagnement til nesten alle måltid. Faktisk, bakte poteter er ofte et måltid i seg selv. Når du gjør for mange bakte poteter, er det lett å varme dem og ha d

 • Hvordan Varm Twice bakte poteter Hvordan Varm Twice bakte poteter
  - 阅 0

  To ganger bakt poteter tilby melete godhet en bakt potet og den glatte rikdom av lastet potetmos. Du kan gjøre to ganger bakt poteter med rømme, ost, bacon biter, hvitløk, løk, eller andre smakstilsetninger du ønsker. To ganger bakt poteter smaker be