Amopage

Gjør Høyttalere lukt når overmannet?

- Views 1
Advertisement

Gjør Høyttalere lukt når overmannet?


Jo mer kraft du pumpe gjennom en høyttaler, jo varmere blir det, og høy varme er en årsak til høyttaler skader og utblåsninger. Men mens ødelagte høyttalere kan avgi en ubehagelig lukt, en merkelig lukt som kommer fra høyttalerne er ikke nødvendigvis et tegn på skade.

nye høyttalere

Noen ganger nye høyttalere avgir en knapt merkbar plastikk-aktig duft når du først bruke dem. Du kan også legge merke til denne lukten når du bruker høyttalerkomponenter for første gang på lang tid - det betyr at komponentene varmer opp. Lukten skal ikke være støtende eller sist for lenge, og bør aldri lukter noe brenner.

styrkenivåer

Når en høyttaler går med for høy effekt for lenge av gangen, kan enkelte høyttaler deler smelte. I henhold til Elliot Sound Products, når talespoler blir oppvarmet til over mykningstemperaturen av isolasjonen og klebemidler, kan de mislykkes og avgir et røyke eller brennende lukt. Komponentfeil eller smelte skaper en brent plast eller metallisk lukt. Du kan også se røyken kommer fra foran eller bak på høyttaleren. Sparks, røyk eller en ubehagelig lukt er alle signaler på at noe er alvorlig galt med høyttaleren.

Overdreven dreven~~POS=HEADCOMP Volume

Hvis volumet på enheten er koblet til høyttaleren er skrudd opp for høyt, kan det skade høyttaleren ved steking talerens driver. Gnister fra utblåsningen kan føre til at deler av innsiden av høyttaleren for å tenne og til og med ta fyr. Husk at høy strømforbruket - fra volum til amp wattstyrke - kan generere høy varme nivåer.

advarsler

Alltid holde et øye med volum og være sikker på at impedansen på forsterkeren stemmer overens med dine høyttalere. Så snart du lukte en duft som ikke er riktig - spesielt hvis det er gnister eller røyk - koble høyttaleren. Leaving den koblet til en stikkontakt øker risikoen for brann. Ikke bruk høyttaleren igjen før den er undersøkt av en kvalifisert fagperson. Det kan være noe enkelt som en brent spole som du kan ha erstattet enkelt. Slik at høyttaleren til å fortsette å kjøre med ødelagte deler øker sjansene for at katastrofale skader vil oppstå, som vil være mye dyrere å fikse.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/gjor-hoyttalere-lukt-nar-overmannet/ "

相关文章!
 • Hvordan gjøre huset lukter godt med kanel pinner Hvordan gjøre huset lukter godt med kanel pinner
  - 阅 1

  Enten du prøver å maskere en uheldig feil på kjøkkenet eller bare prøver å skape en varm og innbydende atmosfære i hjemmet ditt, kan duften av kanel være hyggelig og hjemmekoselig. Gjøre huset lukter godt med kanel pinner - ikke bare er de billige, m

 • Naturlig Ting å gjøre huset lukter godt Naturlig Ting å gjøre huset lukter godt
  - 阅 3

  Matos, lukket vinduer og kjæledyr kan gjøre boliger lukte mindre enn hyggelig. Mens mange luftrensere og rengjøringsmidler dekke til eller fjerne lukt, de bruker sterke kjemikalier som kan være skadelig, spesielt ved innånding. I stedet prøver naturl

 • Billige måter å gjøre huset lukter godt Billige måter å gjøre huset lukter godt
  - 阅 0

  Holde hjemmet lukter godt og friskt trenger ikke å kreve å kjøpe en samling av dyr duftende stearinlys eller luftfriskere. Med noen få enkle husholdningsartikler, for eksempel frukt, eddik og krydder, kan du lage ditt eget hjem dufter for en brøkdel