Amopage

Gjør det selv Treasure Hunt

- Views 4
Advertisement

Gjør det selv Treasure Hunt


Gjør det selv skattejakt er morsom og billig. Lag en jakt på en fest spill eller for et teambuilding. Rebusløp temaer kan være tilpasset designet til et bestemt sted, været, tid på året eller gruppe. Skattejegere generelt elsker premie eller belønning på slutten av søket, men det er jakten i seg selv som gir spenning, fostrer liming og gjør minner.

Du trenger

Tema

Rute

Ledetråder

snacks

Premier som gavekort eller godteri

Bruksanvisning

Velg et tema. Små barn liker karakter eller aktivitetsrelaterte temaer, som SpongeBob eller Legos. Distribuere videokameraer eller digitale kameraer til voksne deltakere for å registrere oppgaver blir utført eller å fotografere seg selv som bestemte steder.

Velg et sted. Planlegg jakten innendørs på kalde eller regnfulle dager. Hvis været tillater det bruker åpne områder som lekeplass, park eller nærliggende stranden. Vurdere planlegger en større kasserer jakt rundt i byen for tenåringer og voksne jegere som kan kjøre eller sykle sykler å oppdage ledetråder.

Komponer dine ledetråder i form av rim, dikt eller gåter. Bruk kompassretninger, og skattekart. Lag enklere ledetråder for små barn, som antall skritt de må ta for å komme seg fra ledetråd til den neste. Bruk omvendt skriftlig at jegere kan skrive eller lese i et speil.

Planlegg skattejakt ruten ved å starte på slutten. La barna gå både oppe og nede når innendørs, lede dem fra en del av lekeapparater til en annen i parken, eller skjule spor langs en natursti under steiner og festet til paviljongene. Plasser en matbit langs skatten ruten for å gi jegere en pause på sin søken.

Plasser skatten ved enden av ruten, eller har jegere gå tilbake til begynnelsen for å bli premiert. Fyll en skattekiste med godteri eller dollar store leker, dele ut gavekort til kino eller kjøpesenter, eller la en overraskelse piknik være skatten på slutten av jakten. Let tenåringer og voksne dele videoer og bilder av skattejakt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/gjor-det-selv-treasure-hunt/ "

相关文章!
 • Hvordan å gjøre det Brickhead søken i "Dragon"
  - 阅 1

  Den "Brickhead" søken i online rollespill "Dragon" er en del av en serie av oppdrag som ender i deg skaffe en drage egg. Denne søken krever at du reiser til jorden Cave for å beseire en boss kalt Stone Head. Før du kan gjøre dette oppd

 • Treasure Hunt ledetråder for Hidden julegaver Treasure Hunt ledetråder for Hidden julegaver
  - 阅 0

  Julen er en tid for å skape nye minner og feire gamle tradisjoner. En julegave skattejakt er en utmerket måte å oppnå begge deler. Julegave skattejakt ta den enkle oppgaven med å gi en gave til noen, og strekker det til en morsom og spennende aktivit

 • Gjør det selv Gold Recovery Gjør det selv Gold Recovery
  - 阅 2

  Det er mange måter å komme seg gull på egen hånd. Gjenopprette gull av metall å oppdage, skrap datamaskin og elektronikk-komponenter, og gullgraving er tre av de mest populære måter. Spesialutstyr og kunnskap er nødvendig for gull utvinning. Med litt