Amopage

Gjør bananer blir brune Tregere i en veske?

- Views 0
Advertisement

Gjør bananer blir brune Tregere i en veske?


Bananer bare lagre godt for en kort tid, men å holde dem i deres plastemballasje reduserer deres optimal holdbarhet ytterligere. Forstå den beste måten å lagre bananer og effektene av emballasjen gjør at du kan velge bananer på riktig stadium av modenhet. Hvis du må holde bananer for mer enn en uke, velger du en gjeng som bare begynner å gulne. For umiddelbar bruk, velger fullt gule bunter eller de med bare noen små brune flekker.

Vesker og Modning

Plastposer felle etylen gass produsert av bananer som de modnes, enten du plasserer bananer i en plastpose eller hvis de kommer prepackaged i plast. Denne gassen raskere modningsprosessen, forårsaker dem til å slå brun raskere. De kan ikke brun jevnt i lukket plast, fordi det ikke er noen luftsirkulasjon for å sikre jevn fordeling av gassen, slik at noen bananer kan brun raskere enn andre, eller skreller kan bli spettet i stedet for den brun misfarging forekommende jevnt over hele skallet.

Speed ​​Modning

Selv om grønne bananer kan modnes raskere når forlatt i en plastpose, kan du sikre at de modnes jevnt og raskere ved å plassere dem i en papirpose. En papirpose, bare løst brettet lukket, åpner for mer luft sirkulasjon. For ytterligere å øke hastigheten på modningsprosessen, plassere en moden eple i posen med bananer. Eplet produserer mer etylengass som gjør det mulig for bananer for å modnes i løpet av en eller to dager.

Best Lagring Practices

Fjerning av bananer fra plastposen og lagre dem i romtemperatur er den beste måten å beskytte mot for tidlig bruning. Unngå lagring bananer i nærheten av andre modne frukter, fordi dette vil sette fart i bruning prosessen. Modne bananer som ikke har noen brune flekker og er fortsatt litt grønn nær stammen butikken godt i opptil en uke i romtemperatur.

Langtidslagring

Det er mulig å lagre modne bananer i kjøleskapet uten dem å bli overmoden, men deres skreller vil slå brun raskere. La bananene i plastposen slik at deres lukt ikke absorberes av andre matvarer. Kulde forsinker modnings og forlenger holdbarheten på bananene av noen få dager. Unngå kuldeunderripe bananer fordi det vil stoppe modningsprosessen, og de vil ikke nå toppen smak selv om du fjerner dem fra kjøleskapet. Du kan også fryse bananer, uten deres skreller og tett innpakket i plast, for bruk i smoothies eller baking. Bruk frosne bananer i løpet av åtte til tolv måneder.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/gjor-bananer-blir-brune-tregere-i-en-veske/ "

相关文章!
 • Hvordan holde Bananas blir brun i Pie
  - 阅 0

  Ingenting er mer uappetittlig enn å kutte i en banan kake og finne at bananene har slått brun. Bananer fort blir brune når skrelles og utsettes for luft, men det er en måte å holde dem friske for paier og puddinger. En perfekt, yummy ser kaken vil væ

 • Hvordan holde skiver bananer blir brun Hvordan holde skiver bananer blir brun
  - 阅 0

  Brown kan moste banan skiver ødelegge anken av en pulserende fruktsalat og lage en banan Bløtkake ser mer ut som en mud pie. Enzymer i bananer reagerer med luft, forårsaker bruning på utsatte overflater. Fruktens skall gir naturlig beskyttelse, men n

 • Hva gjør du når Sod blir brun? Hva gjør du når Sod blir brun?
  - 阅 0

  Et hus har to alternativer når etablere en gresskledd plen - å plante frø eller legge torv. Selv om det dyrere enn frø, gir torv øyeblikkelig tilfredstillelse ved å dekke bar jord med tykt gress. Men feil kulturelle praksiser, unnlatelse av å gi god