Amopage

Gjennomsnittlig lønn for en skipskaptein

- Views 87
Advertisement

Gjennomsnittlig lønn for en skipskaptein


Kapteiner overvåke alle funksjoner om bord en sjøfarts fartøy, sier det amerikanske Bureau of Labor. De gjør at båten er i orden, er navigasjon på kurs og mannskapet følger riktige sikkerhetsprosedyrene. De håndterer også kommunikasjonen med høvdingene over andre skip og sikre skipet unngår hindringer i vannet. En kaptein årslønn avhenger av type skip han håndterer, størrelsen på mannskapet sitt, og hvor mange år han har vært i bransjen.

Gjennomsnittlig Pay

Per desember 2010, skippere tjener i gjennomsnitt mellom $ 60,000 til $ 130 000 i året, ifølge PayScale. Kapteiner som har levert lønnsinformasjon til PayScale rapport tjene bonuser så høyt som $ 10 000 i året, og overskuddsdeling kan legge til så mye som $ 5000 i året på toppen av det.

Erfaring

Som med de fleste yrker, spiller erfaring en faktor i hvor mye penger en kaptein kan kommandere. Som i 2010, kan en kaptein med ett til fire års erfaring tjene så mye som $ 105 000 i året. En kaptein med 10 til 19 års erfaring kan kommandere så mye som $ 148 000 og en kaptein med 20 år eller mer i sin industri kan tjene så mye som $ 150 000 i året.

Arbeidsmiljø

Varigheten av en kapteinens oppgaver avhenger av type fartøy han befaler. Forsyningsskip, for eksempel, kan være på sjøen i noen timer eller uker, sier den amerikanske Bureau of Labor Statistics. Lengre turer på sjøen kan vare i uker eller måneder. Slepebåter jobbe hele tiden. Betingelser er noen ganger harde og farlig, forårsaker en høy turn-over hastigheten blant mannskapet.

Job Outlook

Jobbmuligheter er forventet å øke 2008-2018, sier det amerikanske Bureau of Labor. Økningen i offshore boresteder og økningen i internasjonal handel vil være ansvarlig for flere arbeidsplasser. Cruiseskip vil også være en kilde til potensiell sysselsetting. Deep-sea ekspedisjoner forventes å opprettholde sin nåværende sysselsetting.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/gjennomsnittlig-lonn-for-en-skipskaptein/ "

相关文章!
 • Gjennomsnittlig lønn for en Funeral Home Hair Stylist
  - 阅 8

  Balsamerte og lisensierte kosmetologer kan fungere i begravelsen hjem å forberede hår og makeup til en nylig avdød person til begravelsen. Arbeide med døde mennesker på daglig basis krever oppmerksomhet på detaljer, kunnskap om å jobbe med de døde, o

 • Gjennomsnittlig lønn for en timelærer Gjennomsnittlig lønn for en timelærer
  - 阅 6

  Betal for deltids lærere varierer så mye som den store variasjonen som finnes blant lærerne i emnet og det nivået der de lærer. Lærere som jobber deltid kan betales per diem stedet for lønn og kan jobbe en til fire dager i uken. Lønn for deltids lære

 • Hva er gjennomsnittlig lønn for personlige drivere Hva er gjennomsnittlig lønn for personlige drivere
  - 阅 7

  Kjendiser har ofte personlige sjåfører, hvorav noen er ansatt på heltid. Personlige drivere, også vurderes sjåfører, driv limousiner, luksusbiler og til og med biler av dem for hvem de kjører. Andre personlige sjåførene kjører drosjer eller arbeid fo