Amopage

Gjennomsnittlig lønn for en nevropsykolog

- Views 0
Advertisement

Neuropsychologists studere hvordan hjernen påvirker hvordan en person fungerer og tenker og faller under kategorien "andre psykologi spesialister." Den amerikanske Bureau of Labor Statistics spår at innen psykologi vil vokse med 8 prosent gjennom 2016, noe som resulterer i etableringen av 900 arbeidsplasser for psykologispesialister, inkludert neuropsychologists.

Generelt gjennomsnittlig lønn

I mai 2008, nevropsykologer i gjennomsnitt en årlig lønn på $ 90,460.

lønn Range

Den laveste betalte 10 prosent av neuropsychologists mottatt lønn rundt $ 39 360, mens den best betalte 10 prosent tjente $ 145 500 i 2008.

største arbeidsgiverne

De største arbeidsgiverne i neuropsychologists i mai 2008 var den føderale regjeringen og kontorene til annet helsepersonell, for eksempel psykologer, hvor fagfolk i gjennomsnitt lønn på $ 82 910 og $ 77 530, henholdsvis.

Høyeste betalende Arbeidsgivere

I 2008, den høyeste betalende arbeidsgivere neuropsychologists var legekontorer, pedagogiske støttetjenester, vitenskapelige institusjoner, somatiske sykehus, og enkelte familietjenester. Psykologer som arbeider i disse feltene gjennomsnitt mellom $ 95,500 og $ 158,800.

Høyeste betalende Areas

I mai 2008, stater med de best betalte neuropsychologists var Arizona, California, New Mexico, Nevada og Maryland, der arbeiderne fikk gjennomsnittlig inntekt på mellom $ 94,720 og $ 138,600.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/gjennomsnittlig-lonn-for-en-nevropsykolog/ "

相关文章!
 • Gjennomsnittlig lønn for en Funeral Home Hair Stylist
  - 阅 8

  Balsamerte og lisensierte kosmetologer kan fungere i begravelsen hjem å forberede hår og makeup til en nylig avdød person til begravelsen. Arbeide med døde mennesker på daglig basis krever oppmerksomhet på detaljer, kunnskap om å jobbe med de døde, o

 • Gjennomsnittlig lønn for en timelærer Gjennomsnittlig lønn for en timelærer
  - 阅 6

  Betal for deltids lærere varierer så mye som den store variasjonen som finnes blant lærerne i emnet og det nivået der de lærer. Lærere som jobber deltid kan betales per diem stedet for lønn og kan jobbe en til fire dager i uken. Lønn for deltids lære

 • Hva er gjennomsnittlig lønn for personlige drivere Hva er gjennomsnittlig lønn for personlige drivere
  - 阅 7

  Kjendiser har ofte personlige sjåfører, hvorav noen er ansatt på heltid. Personlige drivere, også vurderes sjåfører, driv limousiner, luksusbiler og til og med biler av dem for hvem de kjører. Andre personlige sjåførene kjører drosjer eller arbeid fo