Amopage

Gjennomsnittlig lønn for en Fashion Stylist

- Views 2
Advertisement

Gjennomsnittlig lønn for en Fashion Stylist


Lønn stylist varierer, avhengig av hvor en person arbeider og i hvilken del av styling. Innenfor industrien, kan man være en retail mote stylist, en stylist for foto og videoopptak, eller en personlig shopper og bilde konsulent. Selv om disse yrkene ikke krever formell utdanning kan ha detaljvarehandel, en mote-relatert utdanning og sterke mellommenneskelige ferdigheter være verdifull for hver fasett av mote styling.

Lønn for In-Store Fashion Stylist

Lønnen rekkevidde for en retail mote stylist er ganske stor, alt fra $ 30,000 til $ 57.000 per år. Årsaken til dette avviket kan forklares med geografisk beliggenhet - New York og Los Angeles har høyest lønn - prisklasse og omdømmet til butikken, den ansattes års erfaring og ansvar for den ansatte. Sammen med sin lønn, mer enn halvparten av alle mote stylister motta medisinske fordeler, og 41 prosent er tilbudt dental fordeler. I tillegg kan mote stylister får rabatt på klær fra butikkene der de arbeider, noe som gir en ekstra økonomisk incitament.

Lønn for en Fashion Stylist for foto- og videoopptak

Mote stylister kan jobbe på sett med reklamefilmer, musikkvideoer og foto shoots. I denne situasjonen, er rollen som en mote stylist for å skape en passende atmosfære ved å finne en passende plassering for skyte, velge klær for modeller og velge rekvisitter. En fashion stylist kan ha å velge modeller eller skuespillere til å delta i bildet eller videoseanse. Ifølge Catalogs.com, kan en entry-level fashion stylist ta i så lite som $ 150 for en dags arbeid. Men med erfaring, kan inntjeningen stige til $ 500 til $ 5000 per dag. Etter bevist suksess, kan en mote stylist ta i en langt høyere lønn på en shoot.

Lønn for en personlig shopper

Som freelance personlig shopper, kan en person bestemme sin egen lønn. Fordi mote stylister ofte jobber som frilansere, kan en stylist fungerer som en personlig shopper, samt en stylist på foto og videoopptak. En kombinasjon av de to yrker kan tillate en mote stylist å jobbe konsekvent gjennom hele året. En freelance personlig shopper kan bestemme sin egen sats basert på hvor mye tid, reise og krefter involvert i personlig shopping. Den stylist kan kreve en flat avgift, samt be om gass penger for eventuelle nødvendige reiser. Gjennomsnittlig lønn for en personlig shopper som jobber frilans eller gjennom et byrå varierer fra $ 30,000 til $ 57 500 per år, ifølge StateUniversity.com.

Hvordan tjene en høyere lønn som Fashion Stylist

Selv om mote styling ikke krever formell utdanning, kan ha en fashion-relatert utdanning hjelpe en person kreve en høyere lønn. Mote stylister kan ha nytte av en utdanning i mote design eller markedsføring slik at de får en sterk forståelse om verden av moten. Mote konsulenter kan bli sertifisert av Association of bilde Consultants International. Erfaring med å jobbe i mote detaljhandel kan vise at en mote stylist forstår arbeidet i butikkmiljø og har sterke kommunikasjonsferdigheter, som begge er viktige for en mote stylist. I tillegg Dressing hensiktsmessig er en nødvendighet for stylist. Man må kle seg riktig og slitasje flatterende klær for å sikre at han synes troverdig og troverdig.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/gjennomsnittlig-lonn-for-en-fashion-stylist/ "

相关文章!
 • Gjennomsnittlig lønn for en Fashion CAD Artist Gjennomsnittlig lønn for en Fashion CAD Artist
  - 阅 0

  Det kan virke ganske umoderne å stole på en datamaskin for å bestemme neste sesongs varme klær, men det er akkurat hva mote CAD artister gjør. CAD (som står for dataassistert utkast) kunstnere ikke la datamaskiner drone sin kreativitet ned til ingent

 • Gjennomsnittlig lønn for en Fashion PR-assistent Gjennomsnittlig lønn for en Fashion PR-assistent
  - 阅 0

  Fashion PR assistenter bygge opp bildet av bare selskaper knyttet til klær, sminke, hår, tilbehør og lignende. Dette er en spennende spesialitet for en PR assistent, som mote selskapene ofte bruker kjendiser og haute couture markedsføring for å marke

 • Gjennomsnittlig lønn for en Funeral Home Hair Stylist
  - 阅 8

  Balsamerte og lisensierte kosmetologer kan fungere i begravelsen hjem å forberede hår og makeup til en nylig avdød person til begravelsen. Arbeide med døde mennesker på daglig basis krever oppmerksomhet på detaljer, kunnskap om å jobbe med de døde, o