Amopage

Gjennomsnittlig lønn for en doktorgrad i Education

- Views 1
Advertisement

Hundrevis av kilder fremme høyere utdanning som et middel for å øke lønn. Folk har en tendens til å betale mindre oppmerksomhet til hvordan avanserte grader slag lønn i utdanning, selve industrien som produserer de grader. Gjennomsnittlig årslønn for de med en doktorgrad i utdanning varierer fra rundt $ 50.000 til godt inn i seks tall, avhengig av om en person fungerer i klasserommet eller som administrator.

Gjennomsnittlig lønn for en doktorgrad i Education

lærere

Mange mennesker med en Ph.D. i utdanning velger å undervise. Vanligvis hvis en lærer har en doktorgrad, lærer de ved høyskoler og universiteter, med de med bachelor- og mastergrader håndtering førskole, grunnskole og videregående klasser. Bureau of Labor Statistics hevder at median lønn for postsecondary lærere basert på 2008-data er $ 58 830, med et utvalg av $ 28 870 til $ 121 850. BLS rapporterer at, ifølge en 2008-09 undersøkelse av American Association of universitetsprofessorer, heltid fakultetet har en gjennomsnittlig lønn på $ 79 439. Guide til Online skoler sier at, som i 2011, gjennomsnittlig lønn for en college professor er $ 72 000, med et utvalg av $ 60,000 til $ 90,000.

Gjennomsnittlig lønn for en doktorgrad i Education

administratorer

Hvis du har en Ph.D. i utdanning og har virksomhet / ledelse, er et alternativ å angi utdanning administrasjon. De fleste utdanningsansvarlige har vært lærere. Administratorer overvåke andre lærere og ansatte. BLS viser at, ifølge en 2007-2008 undersøkelse fra Utdannings Research Service, rektorer og assisterende rektorer tjent $ 71 192 til $ 97 486. Ifølge en skoleåret 2008-2009 undersøkelse av College og University Professional Association for Human Resources, administratorer i postsecondary institusjoner tjene $ 54 931 til $ 158 000, avhengig av deres tittel og område av spesialitet. Undersøkelser utført av BLS viser at førskole og barnepass administratorer tjener i gjennomsnitt $ 48 170, basert på 2009-data. Elementære og videregående administratorer tjene $ 87 390. Postsecondary administratorer tjene $ 95 340, og alle andre administratorer tjene $ 80 140.

Gjennomsnittlig lønn for en doktorgrad i Education

Faktorer som påvirker Lønn

En person kan gjøre en annen lønn med en Ph.D. i utdanning avhengig av hvor han arbeider i USA, og mer erfaring betyr også høyere lønn. Arealet av utdanning gjør også en forskjell. For eksempel er det en betydelig mangel på sykepleie fakultetet, slik at arbeidsgivere prøver å tiltrekke seg nye arbeidstakere i det feltet med insentiver som signering bonuser.

betraktninger

Mange skoler står overfor budsjettkutt som i 2011. Som et resultat, er mange fasiliteter som tilbyr oppkjøp og tidlig pensjonering pakker til de som har en doktorgrad i utdanning. Noen fagfolk har vært tvunget til å ta lønnskutt for å unngå jobb tap. Men etter hvert som teknologien forbedrer avstandslæringsmuligheter, de med doktorgrad i utdanning har flere arbeidsmuligheter.

Gjennomsnittlig lønn for en doktorgrad i Education

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/gjennomsnittlig-lonn-for-en-doktorgrad-i-education/ "

相关文章!
 • Gjennomsnittlig lønn med en doktorgrad i epidemiologi Gjennomsnittlig lønn med en doktorgrad i epidemiologi
  - 阅 1

  Epidemiologer er medisinske forskere som studerer opprinnelse og natur av smittsomme sykdommer og forsøke å finne botemidler. Ifølge Bureau of Labor Statistics, ble 4,710 epidemiologer ansatt i USA i 2010. De fleste jobber for epidemiologer og andre

 • Gjennomsnittlig lønn for en økonomi PhD Gjennomsnittlig lønn for en økonomi PhD
  - 阅 1

  The Doctor of Philosophy (PhD) er terminal grad i økonomi. Tjene graden krever år med studier og kulminerer i gjennomføringen og forsvar av en avhandling for økonomisk forskning. Mange mottakere av PhD forfølge akademiske karrierer som professorer i

 • Gjennomsnittlig lønn for en sivilingeniør med doktorgrad og PE
  - 阅 1

  Sivilingeniører med en Ph.D. og en Professional Engineer (PE) sertifisering kan forvente å gjøre store penger. Disse ingeniører kan vanligvis kreve høyest lønn på sivilingeniør lønnsregulativ. Ifølge Bureau of Labor Statistics, var det 249,120 enkelt