Amopage

Gjennomsnittlig lønn for en assistenttrener i menns Basketball

- Views 0
Advertisement

Gjennomsnittlig lønn for en assistenttrener i menns Basketball


Fremme teamarbeid og en konkurransedyktig ånd, administrerende praksis tidsplaner, utvikle øvelser for å bygge styrke og utholdenhet og bestemmer spillet strategier er noen av de oppgaver en assistenttrener i menns basketball. Assistent trenere vanligvis gjennomføre visjonen om trener og kan arbeide individuelt med spillere eller leder et lavere nivå team, slik som junior varsity på videregående nivå. Lønn av assistent menns basketball trenere varierer i henhold til de nivåene hvor deres lag spiller og sine egne relaterte oppgaver.

median lønn

Om 225 000 trenere og spiller-rekrutterings speidere arbeider i USA, ifølge det amerikanske Bureau of Labor Statistics. Median årslønn på alle trenere og speidere kombinert er $ 28,340. De som arbeider ved høyskoler og universiteter tjene en median årslønn på $ 39 500, mens de coaching på videregående nivå tjener ca $ 22,390. BLS omfatter ikke lønn til trenere i profesjonell idrett, som er vanligvis mye høyere enn deres kollegiale og videregående skole kolleger. Trenere kan også få bonuser for post-sesong spille som en belønning og kompensasjon for en utvidet sesong og den ekstra tiden som kreves.

Fremdriftsplan

Practices, spill og turneringer krever en betydelig forpliktelse over tid for de fleste basketball trenere. Spill foregå på kveldstid og i helgene, noe som resulterer i heltids trenere "utgifter betydelig mer enn 40 timer i uken arbeider. Selv de klassifisert som deltids trenere kan jobbe så mange timer i løpet basketball sesongen som en heltids ansatt i et annet felt. Mange trenere som er lidenskapelig opptatt av basketball vie så mange timer som er nødvendig for å bygge en vellykket og godt ansett program.

Universitetet Coaching Lønn

Trenere på universitetsnivå av menns basketball kan tjene betydelig mer enn gjennomsnittslønnen rapportert av BLS. Ved Texas State University, assistenttrener lønn varierer fra $ 24,000 til $ 125 000, ifølge Texas Tribune. For basketball spesielt, lagets to assistent trening lønn er $ 125 000, det høyeste i alle kollegiale sport, og $ 75 000 per juni 2011. Ved Universitetet i Florida, de publiserte lønn til assistent menns basketball trenere varierer fra $ 100.000 til $ 235 000 årlig, Orlando Sentinel-rapporter. The University of Maryland betaler $ 66,440 til en assistenttrener med minst mulig erfaring og $ 99 881 og $ 129 468 til to andre assistenter med flere år som trener, ifølge Washington Times.

Community College Lønn

Assistent trenere som jobber med spillere på community college nivå tjener betydelig mindre enn sine universitets kolleger. At Allen County Community College i Iola, Kansas, en assistent menn basketball coach tjener en begynnerlønn på $ 10 440 for en fulltidsstilling, ifølge et oppslag på National Collegiate Athletic Association nettsted. Shelton State Community College i Alabama lønner det seg tre assistent basketball trenere $ 1200 hver.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/gjennomsnittlig-lonn-for-en-assistenttrener-i-menns-basketball/ "

相关文章!
 • Hva er gjennomsnittlig lønn for høgskolenivå assistent trenere? Hva er gjennomsnittlig lønn for høgskolenivå assistent trenere?
  - 阅 0

  Nesten hver høyskole eller universitet i USA har flere idrettslag og trenere til å lede dem. Hver hovedtrener har vanligvis en eller flere hjelpetrenere for å ikke bare hjelpe ham lede laget, men også for å gi råd og veiledning i kompetanseområder. A

 • Gjennomsnittlig lønn for en sertifisert PMP Gjennomsnittlig lønn for en sertifisert PMP
  - 阅 0

  Project Management Professional sertifisering (PMP) er en utfordrende og svært ettertraktet faglig betegnelse. Denne sertifiseringen er tilbudt av Project Management Institute (PMI). PMP betegnelsen viser en sertifisering innehaverens avansert kunnsk

 • Gjennomsnittlig lønn for en hånd kirurg Gjennomsnittlig lønn for en hånd kirurg
  - 阅 0

  Hånd kirurger generelt ortopediske kirurger ved trening, selv om generelle kirurger og plastiske kirurger kan også utføre kirurgi på hendene. Ortopediske kirurger, uavhengig eller deres underspesialiteter, er blant de best betalte av alle leger. De f