Amopage

Gift Ideas for en Tenure Partiet

- Views 0
Advertisement

Gift Ideas for en Tenure Partiet


En tenure partiet er grunn til å feire. Professorene har brukt mange år på å forske, publisering og sliter med å få aksept av fagmiljøet. Innhenting tiden er det ultimate beviset på at de har oppnådd sine mål. Gaver er velkomne på tenure parter, som de erkjenner det harde arbeidet som nå tiden tar.

En populær Novel

Når professorer jobber mot å få ansatt, bruker de en enorm mengde tid på å gjøre forskning og publisering papirer. For de fleste betyr dette at du leser for fornøyelsens skyld er et fjernt minne. Å gi den nylig tenured professoren en populær roman erkjenner dette, og uttrykker håp om at livet vil være litt mer avgjort med den siste endringen i vekst. For hilarity, gave ham en grafisk roman eller tegneserie.

Ball and Chain

For moro, ta en ball og kjede, med ballen dekorert med universitetet maskot eller avdelingsnavn. Etter en professor får ansiennitet, er det lite sannsynlig at hun vil bli lærer ved et annet universitet, med mindre det er som en professor. The Chronicle of Higher Education tyder på at å gå bort fra en fast vitenskapelig stilling kan være svært vanskelig å gjøre, spesielt hvis en ektefelle har tiden på det samme universitetet. En ball og kjetting lekent tyder på at professoren er alltid knyttet til universitetet som gis av hennes tid. Bare gi denne gaven til enkeltpersoner som du er sikker på har en god sans for humor.

Lommeprojektor

Pocket beskyttere er ganske mye en ting fra fortiden, men for intellektuelle på farten, lomme-projektorer er den neste store tingen. Som navnet antyder, er de enkle å transportere og kan trekkes ut på et øyeblikk til å dele videoer eller presentasjoner. En lomme projektoren vil gi din tenured professor med umiddelbar teknologisk troverdighet.

event-billetter

Billetter til en minneverdig begivenhet kan være en fin måte å sørge for at enda flere gode minner vil være knyttet til å oppnå ansiennitet. Gi de fast ansatte professor billetter til en komedie show, en konsert eller danseforestilling. Gi nok billetter for ham å ta sin familie eller et par gode venner.

T skjorte

Gi en munter T-skjorte for å feire begivenheten. En morsom t-skjorte er den som spør "Got Tenure?" I stilen av "Got Milk?" -kampanjen. Du kan finne en link til en slik skjorte i ressurs-delen.

DVD Collection

Kjøp DVD-er av The Nutty Professor, Wonder Boys, The Absent-Minded Professor og andre filmer med professorer som du tror mottakeren kan nyte. Pakke dem alle sammen og legg i en boks med popcorn og film candy.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/gift-ideas-for-en-tenure-partiet/ "

相关文章!
 • Bursdag ideer for en 39-år gammel mann Bursdag ideer for en 39-år gammel mann
  - 阅 1

  En manns 39th bursdag er en sjanse til å feire de siste årene av 30-årene. Planlegg et parti som vil tillate ham å slappe av og gjøre noe han liker med sine venner og familie. Tegn på hans interesser for inspirasjon i partiet ideer. Idretts arrangeme

 • Hvordan øke Befolkningsvekst Hvordan øke Befolkningsvekst
  - 阅 0

  Verdens befolkning fortsetter å vokse. Mellom 1970 og 1995, antall mennesker i verden fordoblet til 5,7 milliarder kroner. Ifølge Verdensbanken, den høyeste fødselsraten var i Afrika sør for Sahara og Midtøsten og Nord-Afrika, på 6,7 og 6,1 fødsler p

 • Hvordan overføre Car Tittel Eierskap i New York Hvordan overføre Car Tittel Eierskap i New York
  - 阅 0

  Selge eller gifting en bil fullføre overføringen privat kan sikre maksimal nytte for både eksisterende og nye eiere. I staten New York, som med de fleste andre stater, må den nåværende eieren vise bevis hun eier bilen, og at hun selger eller gifting