Amopage

Gatorade Ernæring Fakta

- Views 3
Advertisement

Gatorade er en av de mest populære sportsdrikker på markedet, og den har en faktisk ytelse formål. Forstå ernæringsmessige fakta vil hjelpe deg å forstå hva du putter i kroppen din.

Gatorade Ernæring Fakta

Opprinnelse

Ifølge Gatorade, drikke startet som en forestilling drikke for Florida Gators. Drikken ble først laget for fotballspillere som ikke var riktig hydrert under sommer treningsøkter.

Gatorade Ernæring Fakta

kalorier

Gatorade har ca 50 kalorier per 8-oz. servering. Den kommer som regel i store porsjoner, skjønt, så en flaske vil ha 100 til 200 kalorier.

Gatorade Ernæring Fakta

fett

De som er bekymret for sin fettinntaket bør merke seg at Gatorade inneholder ikke fett overhodet.

Gatorade Ernæring Fakta

karbohydrater

Gatorade har 14 g sukker i en 8-oz. servering. Disse sukker produsere karbohydrater trengs for energi.

Gatorade Ernæring Fakta

Elektrolytter

Gatorade er avhengig av elektrolytter for å gjøre sitt hevdet jobb med påfyll mineraler. Denne omfatter 110 mg natrium, 30 mg kalium og 93 mg av klorid i hvert 8-oz. servering, ifølge Gatorade.

Gatorade Ernæring Fakta

Protein

Gatorade ikke inneholder noen proteiner. De som er ute etter å få vekten med treningen vil ønske å legge mat eller protein shakes til kostholdet.

Gatorade Ernæring Fakta

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/gatorade-ernaering-fakta/ "

相关文章!
 • Hva er ernæring fakta for Kendall Jackson Chardonnay? Hva er ernæring fakta for Kendall Jackson Chardonnay?
  - 阅 0

  Chardonnay er USAs No. 1 selger hvitvin Sorte, og Kendall-Jackson Chardonnay har blitt kalt Amerikas favoritt. Det er derfor ikke overraskende at dens ernæringsmessige fakta er ønskelig, men vin generelt er ikke nødvendig å ha ernæring fakta på sine

 • Ernæring Fakta om voks gourd Drikke
  - 阅 0

  Hvitt gresskar drikken er en autentisk asiatisk drikk bestående hovedsakelig av hvite gresskaret, som er en type av melon. Flere varianter av denne drikk eksisterer, som lett skille fra hverandre. Dette avhenger av selskapet som produserer dem, enten

 • Hvordan lage en ernæring fakta Chart Hvordan lage en ernæring fakta Chart
  - 阅 0

  Ernæring fakta er viktig for helsen, kosthold planlegging og vekttap. Vanligvis folk betaler nøye med kalorier, fett og karbohydrater. Diabetikere kan merke sukkerinnhold, og folk ser på saltinntaket vil følge nøye med natriuminnholdet i de spiser. N