Amopage

Funksjonshemmede bad Specs

- Views 0
Advertisement

Funksjonshemmede bad Specs


Personer som er fysisk utfordret eller har spørsmål om mobilitet forstå vanskelighetene med å manøvrere rundt og bruke et bad. Americans with Disabilities Act produsert byggeforskrifter og standarder som innvilger personer med handikap lett tilgang til offentlige anlegg. Bad design er pålagt å være tilgjengelig for bevegelseshemmede og trenger å møte ADA-kode og andre mulige statlige standarder og forskrifter.

baderom design

Baderom design er viktig for sikkerheten og bekvemmeligheten av funksjonshemmede. Handicap bad bør gi et område betydelig nok til å tillate en rullestol for å utføre en 360-graders sving i en 5-fot sirkel uten å komme borti noen objekter. Dører må være minst 32 inches bredt for å imøtekomme turgåere og rullestoler, og gulvbelegg skal være non-slip for å unngå mulig skade.

Baderom Sink Design

Bad vasken bør tillate kneet plass under for en rullestol å rulle inn under. Det bør være noe under vasken og vannrør bør isolert og polstret. Hyller, kurver og skuffer er nødvendig for å bli bygget på tilgjengelige høyder for en sittende stilling. Vannkraner bør ha et håndtak eller spak type som er lett å betjene, eller en bevegelsessensor.

Bad Toalett Design

Amerikanerne med funksjonshemminger Act krever toalettet høyden til å være mellom 17 og 19 inches for handikap overnatting. Grab barer og toalettpapir er nødvendig innenfor hånd rekkevidde av toalettet. Toalettet skal ha en tom plass ved siden av den for rullestolbrukere å parkere. Utstyr som toalett overførings setene kan også være installert for å hjelpe brukeren fra rullestolen på toalettet.

Dusj og badekar Design

Seter skal installeres på hodet av badekaret eller i dusjen. Badekar kraner er pålagt å vende mot inngangssiden av karet for enkel tilgang. Dusj bør være håndholdt og veggmontert på et lysbilde bar så en person av hvilken som helst høyde kan betjene den. Dusjer og kar er anbefalt å være slagfast.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/funksjonshemmede-bad-specs/ "

相关文章!
 • Boliglån Hjelp for funksjonshemmede Veterans
  - 阅 0

  I et forsøk på å støtte de menn og kvinner som har tjenestegjort i militæret, gir den føderale regjeringen assistanse fordeler til funksjonshemmede veteraner samt aktive tjeneste medlemmer. Funksjonshemmede veteraner som har behov for boliglån assist

 • Ulempene ved Endangered Species Act Ulempene ved Endangered Species Act
  - 阅 0

  Endangered Species Act of 1973 (ESA) ble vedtatt av kongressen for det formål å gi et bevaringsprogram for verdens alvorlig truet økosystemer, og dyrene er avhengige av dem. Det ble skapt av en erkjennelse av behovet for å beskytte dyrearter som tall

 • Boliger for funksjonshemmede i Pennsylvania
  - 阅 0

  Bolig muligheter for funksjonshemmede personer gir ikke bare muligheter for et alternativ til å leve med foreldre eller omsorgspersoner, men også at endringen skal oppnå uavhengighet og selvhjulpenhet. Flere boliger alternativer er tilgjengelige for