Amopage

Fudge Cooking Temperatur

- Views 0
Advertisement

Fudge Cooking Temperatur


Hjemmelaget fudge er vanligvis en spesiell gave, ikke fordi ingrediensene er dyre, men fordi det kan være frustrerende å gjøre. Grunnoppskriften er ikke komplisert, men det inneholder mange fallgruver for den uerfarne. En mislykket gruppe med fudge gjør fortsatt en god dessert topping eller kake glasur, men det er frustrerende likevel. Hvis du har målt ingrediensene nøyaktig, i de fleste tilfeller problemet stammer trolig fra ikke å bringe din fudge til riktig temperatur.

Sukker, Temperatur og Texture

Hvis du helle en liten mengde sukker i din hånd, vil du se en haug av lik størrelse krystaller. De er søte på tungen, men har en grov og kornete tekstur. Mest candymaking dreier seg om å lære hvordan å oppløse disse sukkerkrystaller og deretter kontrollere hvordan og når krystaller reform. Med sukker, fløte, smør og vanilje, kan du gjøre hardt godteri, chewy karameller eller myk, kremet fudge, avhengig av hvor du varme og kjøle sukker.

Precision teller ...

Kremen i fudge består for det meste av vann, noe som bidrar til å oppløse sukkeret og demontere sin opprinnelige struktur av krystaller. Som du varme ingredienser som vil bli din fudge, en del av det vannet fordamper. Som i sin tur konsentrater sukker, og temperaturen av sukker sirup begynner å stige over kokepunktet for vann. For fudge, den perfekte konsentrasjonen av sukker skjer på 233 eller 234 grader Fahrenheit. Selv et par grader i begge retninger kan forlate deg med fudge som aldri går ned eller fudge som er vanskelig og smuldrete, slik at du får de beste og mest konsistente resultater ved å bruke en god kvalitet candy termometer for å overvåke temperaturen.

Men du kan Fake It

Hvis du ikke har en candy termometer, kan du bedømme temperaturen på fudge sirup den gammeldagse måten. Plasser en liten glass isvann ved siden av komfyren, og med jevne mellomrom slippe en liten mengde av matlaging fudge inn i den. Fudge er best når kokt til "myk ball" scenen, noe som betyr at den danner en ball når den treffer vannet - i stedet for å spre i tråder - men at ballen fortsatt er myk, squashing lett mellom tommel og pekefinger. Dette er mindre presis enn å bruke et termometer, men med erfaring vil du bli flinkere til å bedømme når du skal ta din fudge fra varmen.

Kjøling Out

Cooking din fudge til soft-ball stadium sikrer det vil sette, men du fortsatt ikke er ferdig med å overvåke temperaturen. La fudge avkjøles før det er bare varmt å ta på, ca 110 F, som vannet du bruker til å starte din brøddeig. Deretter slå sukker kraftig med en håndmikser i opptil 20 minutter før det mister sin glans. Dette fører til at fudge å krystall plutselig til meget fine krystaller som gir et inntrykk av glatt creaminess på ganen. Hvis du slå fudge mens det er for varmt, eller hvis du kjøle den for fort, vil det bli grov og kornete i stedet. Så ta deg god tid, og ikke sette den i kjøleskapet.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/fudge-cooking-temperatur/ "

相关文章!
 • Beef Cooking Temperatur
  - 阅 2

  Ifølge Harold McGee i On Food and Cooking: The Science og Lore of The Kitchen, koker vi kjøtt så det er mer flavorful, lettere å tygge, fordøye og så det er trygt å spise. Egenskaper Kutt av storfekjøtt i nærheten skulder, arm og ben inneholder mer b

 • Fisk Cooking Temperatur Fisk Cooking Temperatur
  - 阅 0

  Fisk er en populær hovedrett, men for mange, hvordan å lage mat fisk er fortsatt et mysterium. Fisk kan tilberedes ved baking, steking, grilling, krypskyting og dampende. For å unngå en fishy smak når du kjøper fisk, enten helt eller filet, se etter

 • Hvordan Elevation Påvirker Cooking Temperatur Hvordan Elevation Påvirker Cooking Temperatur
  - 阅 0

  Elevation har stor innvirkning på de kjemiske reaksjonene som oppstår under matlaging. Hvis du bake kaker på havnivå og 10.000 fot med de samme ingrediensene, verktøy, steketid og temperatur, får du to svært forskjellige kaker. Som man vil stige opp