Amopage

Fremskyndet Food Stamp Kriterier i Indiana

- Views 0
Advertisement

Hvis du gjør en levende som er nær føderale retningslinjer fattigdom for en familie på din størrelse, kan du kvalifisere for matvarehjelp. Mathjelp gir deg en viss sum penger å bruke på mat til familien hver måned. Det er ment å supplere vanlige innkjøp av matvarer, heller enn å betale for all mat. I Indiana, må Institutt for Human Services ta en beslutning om maten stempel berettigelse innen 30 dager etter søknaden din. Hvis du står overfor en krise, kan du få Expedited matkuponger innen syv dager.

Utgifter Vs. Inntekt

Som i 2011, er du kvalifisert for rask mat stempel tjenesten hvis utgiftene er mer enn inntekten. Delstaten Indiana vurderer bare slike nødvendige utgifter som mat, husleie, verktøy og gass til å være utgifter til dette formålet. For eksempel, hvis du betaler $ 1800 i måneden i nødvendige utgifter og gjøre bare $ 1300 i måneden, vil du kvalifisere for rask service. Du kvalifiserer ikke, men hvis dine nødvendige utgifter er bare $ 900 i måneden og bekvemmeligheter som spiser ute eller unødvendige kjøp legge opp til mer enn du tjener.

Hensikt

Fremskyndet mat stempel tjeneste finnes for det formål å få hjelp raskt til mennesker som står overfor en så alvorlig økonomisk krise at de står i fare for sult uten umiddelbar hjelp. Dermed må Indiana familier møtes alle kriteriene for vanlig mat stempel bistand for å kvalifisere for rask service, og i tillegg ikke har nok penger til å dekke sine nødvendige utgifter. I Indiana, må netto inntekt (inntekt etter fradrag ly kostnader og standardfradrag) være mindre enn de føderale retningslinjer fattigdom for en familie på din størrelse.

Husholdnings størrelse

Jo større din husstand, jo høyere inntektsgrense er for noen matkuponger. Du kan også være mer sannsynlig å kvalifisere for rask mat frimerker med et større husholdningsstørrelse, som du kan ha mer utgifter, spesielt hvis du er den eneste i huset å tjene penger. Alle voksne som bor sammen telle en husstand hvis de tilberede måltider sammen, selv om de ikke er i slekt med hverandre.

Hvordan søke

Besøk din lokale Institutt for Human Services kontor for å søke om fremskyndet matkuponger. Fyll ut mat stempel program, en liste over navn og personnummer til alle voksne som bor i husholdningen og alle inntekter som kommer inn i huset. På baksiden av skjemaet, svare på spørsmål angående rask service. Hvis du svarer "ja" på ett eller flere spørsmål, har du sannsynligvis kvalifisere for rask mat frimerker. Din representant vil intervjue deg etter at du har fylt ut skjemaet for å avgjøre om du er kvalifisert og fortelle deg hans avgjørelse.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/fremskyndet-food-stamp-kriterier-i-indiana/ "

相关文章!
 • Hvordan Rapport Food Stamp Bedrageri i Indiana
  - 阅 0

  Supplemental Nutrition Assistance Program of Indiana, mer kjent under forkortelsen SNAP, er et joint venture mellom US Department of Agriculture Mat og ernæring service og Indiana Familie og sosialforvaltning. Denne felles forening gir mennesker med

 • Conservation Officer Krav til Indiana Conservation Officer Krav til Indiana
  - 阅 0

  Delstaten Indiana tar rollen bevaring offiser svært alvorlig. Som et resultat, ikke alle som søker å gjøre vaktliste. Indiana har svært spesifikke kriterier for aksept i sitt bevaring offiser program. Søkere må være fysisk i stand til å gjøre jobben;

 • Indiana Food Stamp programmer Indiana Food Stamp programmer
  - 阅 0

  Indiana matkuponger Programmet er nå kalt Supplemental Nutrition Assistance Program (SNAP). Gjennom dette programmet, kan kvalifiserte lavinntektsfamilier får hjelp innkjøp sunn mat til sine familier. Programmet er implementert gjennom statens Famili