Amopage

Fotball Grunnleggende for Kids

- Views 0
Advertisement

Fotball Grunnleggende for Kids


En forståelse av det grunnleggende i fotball kan hjelpe en fremadstormende spiller bedre forstå spillet, eller gjøre det lettere for barna å følge sporten på TV. Med så mange regler og konstant avbrudd i spillet, er fotball vanskelig å følge, i hvert fall for de som er nye til sporten. Å gi et barn med de grunnleggende spillereglene kan bidra til å bygge et fundament som han vil legge en bredde av ny fotballkunnskaper.

Målet med spillet

Fotball er en territorial konkurranse. Hvert lag har en målsone at den forsøker å beskytte, og poeng for teamet som vellykket når sitt motstanderens målsone. Gjennomføringen av denne oppgaven er kjent som en touchdown, som tildeler scorende laget seks poeng. Laget med flest poeng ved slutten av spillet vinner.

spill~~POS=TRUNC Layout

En fotballkamp er delt inn i fire kvartaler. Lengder av kvartalene variere basert på nivået på spillet. College og National Football League består av 15-minutters kvartalene til sammen 60 minutter. Mellom den andre og tredje fjerdedeler er en kort pause, kjent som pausen. I løpet av den tiden, begge lagene vanligvis trekke seg tilbake til garderoben for å forynge og diskutere strategier. Videregående skoler pleier å spille 12-minutters kvartalene.

scoring

Det er fem måter å score i fotball. En touchdown er verdt seks poeng og tildeles når ballen er vellykket besatt av en spiller i motstanderens målsone. En touchdown er ledsaget av en punkt-etter forsøk, hvor et team kan velge å sparke en ekstra poeng for ett poeng, eller forsøke en to-punkts konvertering ved å kjøre eller passerer ballen i slutten sone. Et felt mål er verdt tre punkter, og består av en spiller sparker ballen gjennom stenderne plassert på baksiden av endesonen. Den siste metode for å score er kjent som en sikkerhet og tildeler to punkter. En sikkerhets oppstår når en spiller blir taklet i hans egen end zone eller ballen er famlet ut av et team egen end zone.

felt~~POS=TRUNC Dimensjoner

En fotballbane er 100 yards lange med to 10-yard endesonene i hver ende. Bredde-messig, måler et felt 53 yards tvers. Hver verftet på en fotballbane er merket med en liten hage-merket på de horisontale grensene av feltet. Hvert femte yards det er en horisontal linje som strekker seg fra sidelinjen til sidelinjen. Vanligvis er hver 10 yards vist visuelt på banen med det tilsvarende nummer. Dermed vil tallene på et felt lese 10, 20, 30, 40, 50, 40, 30, 20, 10 fra den ene ende av feltet til den andre.

Downs

Et lag får fire forsøk på å oppnå et første forsøk, som ligger 10 yards fra den første første-ned sted. Hver ned startes med snap av ballen fra det som kalles scrimmagelinjen. Smekk er den prosess ved hvilken midt passerer ballen gjennom bena til quarter. Hvis en spiller blir taklet mens du holder ballen, starter neste spill fra at verftet-markør. Hvis quarterbacken kaster ballen, og det er ikke tatt, returnerer ballen til samme sted det hadde vært på forrige ned. På fjerde forsøk, kan et lag velger å gå for den første ned, sparke en field goal for tre poeng eller punt ballen. Punting hjelp sparker ballen til det andre laget for å unngå å slå den over etter fire nedturer. En mislykket fjerde ned forsøket resulterer i det forsvarende lag å ta over banespillet stedet av det mislykkede forsøket.

Takling

En takle er handlingen som fører til en lek til slutt. Hvis en spiller med ballen treffer bakken med knærne, albue eller noen del av andre enn hans føtter og hender kroppen, er han nede på det punktet. Prosessen med å banke som sparket ned eller trekke ham ned til bakken er kjent som en takle. Det er ofte en voldsom kollisjon som bringer om behovet for hjelmer og pads for beskyttelse.

Dommere og straffer

Mennene iført sebra-stripet uniformer er kjent som tjenestemenn. Hodet tjenestemann er fra dommeren. Han annonserer straffer. Det er mange straffer i spillet av fotball, hver tilkjenne når en offisiell kaster et gult flagg på feltet. Straff vurderes ved at kulen bakover et visst antall yards. Straffe verdier er vanligvis gitt som 5 yards, 10 yards eller 15 yards. Som dommeren kunngjør straff, samtidig utfører han en gest som er knyttet til brudd. Dette ritualet skjedde forut for oppfinnelsen av mikrofoner og høyttalere.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/fotball-grunnleggende-for-kids/ "

相关文章!
 • Gratis Online Fotball Games for Kids Gratis Online Fotball Games for Kids
  - 阅 0

  Du trenger ikke en dyr gaming konsollen til å spille sports videospill. Hvis du har en datamaskin med Internett-tilgang, er det en rekke nettsteder som tilbyr gratis sports spill gratis online spill eller gratis nedlasting. Blant disse, mange nettste

 • Fotball Håndverk for Kids Fotball Håndverk for Kids
  - 阅 1

  Håndverk lar barna bruke fantasien, øke hånd koordinasjon og utvikle tålmodighet. Utvikle barns interesser i håndverk er lett når temaet er knyttet til noe de liker. Fotball fremstår som en populær sport i USA. Det er fotball håndverk å engasjere bar

 • Innendørs Fotball Games for Kids Innendørs Fotball Games for Kids
  - 阅 0

  Selv om baseball anses USAs tidsfordriv, er fotball konge i mange deler av landet. Spillet er populært med alle typer mennesker, særlig de som har hatt muligheten til å spille fotball i ungdoms ligaer eller skole, ute med en gruppe av venner eller på