Amopage

Forventninger om julesalg

- Views 0
Advertisement

Forventninger om julesalg


Julen er en herlig tid på året, spesielt for noen små bedriftseiere. For mange bedrifter, følger julen en fottur i salg. Men for andre, følger det en nedgang i salget eller ingen endring i det hele tatt. Flere faktorer påvirker salget, og du bør holde flere ting i tankene når du setter dine salg forventninger.

Kind of Business

Hvis bedriften selger produkter som kundene kjøper som gaver, vil du sannsynligvis se salg på jule stige over salget i resten av året. Annonsører kan også forvente salget til å øke, så mange bedrifter vil annonsere sine ferie varer. Dagligvarebutikkene kan også oppleve en økning i salg som familier forberede store ferie måltider. Men selgerne i de fleste andre bransjer, som for eksempel svømmebassenger og legemidler, bør ikke forvente å se en økning.

Fjorårets salgs

Ser vi på fjorårets salg, kan være spesielt nyttig ved beregning av hva du forventer årets salg å være. Å ha data på flere år er enda mer nyttig. Hvis du ikke har noen data, you''ll ønsker å starte opptak informasjon slik at neste år vil du ha noe å gå på. Være så detaljert som mulig. Hvor mye fikk du selge hver dag? Hvor mye av hvert produkt har du selger? Skriv ned alt som kan hjelpe deg med å identifisere trender i salg.

Økonomien

Hvis økonomien ikke går godt, folk har en tendens til å kjøpe billigere produkter; du bør forvente salget skal ned sammenlignet med andre år. Men noen bedrifter fortsatt fare fint. Under den store Resesjon, julesalg falt generelt. Noen forhandlere, for eksempel American Eagle Outfitters, så fra år til år salg slipp med mer enn 15 prosent. Men i 2009, salg på enkelte lavere-end forhandlere som Aeropostale, økt.

kampanjer

Avtaler er spesielt viktig i ferier, når konkurrentene kjører store kampanjer. Grunnen til at folk stiller opp for Black Friday er at de elsker tilbud. Hvis du kjører store salg eller starte en massiv markedsføringskampanje, bør du forvente salget å øke. Men hvis du kjører annonser som er uklart eller unpersuasive, sjansene er du ikke kommer til å gjøre også. Kampanjer er en av de få tingene du kan styre under juletider, så riktig oppmerksomhet kan gjøre en stor forskjell.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/forventninger-om-julesalg/ "

相关文章!
 • Hvordan bør du skriver din lønn forventninger i en e-post?
  - 阅 0

  Det er vanskelig å snakke om penger, spesielt hvis en potensiell arbeidsgiver har satt deg på stedet. Du vet hva du håper å få for den nye jobben, men du ønsker ikke å høres grådig og du ikke ønsker å bli avvist for stillingen ved å spørre for mye. M

 • Hvordan sette Medarbeider Forventninger Hvordan sette Medarbeider Forventninger
  - 阅 1

  Så mye som en ansatt trenger en stillingsbeskrivelse for å vite hva hennes rolle er, kan hun trenge forventninger til prestasjon å skjerpe hennes fokus. Selv om hvert selskap vil ha sin egen ønsket nivå av ytelse fra ansatte, får det beste arbeidet u

 • Er det ille å ha høye forventninger til barnet ditt? Er det ille å ha høye forventninger til barnet ditt?
  - 阅 0

  En del av foreldre innebærer å kommunisere dine forventninger for dine barn. Hvis barna ikke vet hva du forventer, de vanligvis har en hard tid møte disse målene. En pågående utfordring vil innebære å sette realistiske forventninger - verken for høye