Amopage

Forventet levealder for barn med type 1 diabetes

- Views 0
Advertisement

Type 1 diabetes er en kronisk tilstand der kroppen ikke produserer insulin og er ute av stand til å bruke blod sukker til energi. Forventet levetid for type 1-diabetikere er avhengig av livsstil, kvaliteten på pleien og hvor godt diabetikere styrer hans blod sukker nivåer.

Generelt levealder

Ifølge Juvenile Diabetes Research Foundation, er forventet levealder generelt forkortet med syv til ti år. Medisinske fremskritt stenger forventet levetid gap mellom diabetikere og ikke-diabetikere.

diabetiske komplikasjoner

Diabetikere er utsatt for komplikasjoner, som kan forkorte levetiden. Høyt blodtrykk, hjertesykdom og nyresvikt er begge vanlige komplikasjoner av diabetes.

livsstilsfaktorer

Kosthold og mosjon kan både forbedre levealder ved å opprettholde en sunn kroppsvekt og kontrollere blodsukkeret. Oppmuntre barnet til å få regelmessig mosjon: Trening hjelper også hindre diabetiske komplikasjoner som hjertesykdom og høyt blodtrykk.

Medisinering og behandling faktorer

Type 1 diabetikere kontrollere blodsukkeret med insulin og vanlige blodsukkermålinger. Diabetikere som følger en vanlig diett har bedre kontroll over blodsukkeret og lavere risiko for komplikasjoner.

Totalt Prognose

Med riktig stell og en sunn livsstil, kan barn med diabetes lever lenge og sunt liv.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/forventet-levealder-for-barn-med-type-1-diabetes/ "

相关文章!
 • Livsforsikring for noen med type 2 diabetes Livsforsikring for noen med type 2 diabetes
  - 阅 0

  Livsforsikringer er primært basert på helsen din. Hvis du har type 2 diabetes, er det selvsagt vanskeligere å kjøpe livsforsikring. Men diabetes betyr ikke en automatisk avvisning for livsforsikring. Det er noen faktorer som kan påvirke hvordan en fo

 • Foods å spise med type 2 diabetes Foods å spise med type 2 diabetes
  - 阅 0

  En del av behandlingsplan for mennesker med type 2-diabetes innbefatter en modifikasjon i diett. Men det betyr ikke at du må spise spesiell mat - maten du oppfordres til å spise for å behandle din diabetes er de samme sunn mat som alle bør spise. Sna

 • Hva er forventet levealder for noen med Stage 3 Colon Cancer?
  - 阅 0

  Hvis du har fått en diagnose av kreft i tykktarmen, uansett hvilket stadium, det trenger ikke å bety en dødsdom. Pasienter diagnostisert med enda stadium 3 kreft kan leve i årevis etter diagnose. De viktigste faktorene som bestemmer levealderen er på