Amopage

Forstørring av et rom med et tillegg

- Views 0
Advertisement

Forstørring av et rom med et tillegg


Mens ideen om å utvide et rom med et tillegg er en tiltalende tanke, bør du forstå alt som er involvert før du begynner. Rom filer er som å bygge et nytt hjem. Du må utvikle en plan og et budsjett som inneholder fundamenter, foundation, innramming, vegger, gulv, isolasjon og ytterkledning, vinduer, dører, tak og connective linjer som inkluderer VVS, elektro og VVS. Enhver renovering som endrer bærende vegger i et hjem krever byggetillatelse. Før du går å rive inn i en vegg for å forstørre et rom med et tillegg, besøke det lokale bygningen avdeling for å finne ut hva det krever av deg.

Eiendom Lines

Alle bygninger må oppfylle tilbakeslag krav fra eiendom linjer i henhold til lokale byggeforskriftene spesifikasjoner. Noen jurisdiksjoner krever et minimum tilbakeslag av bare noen få fot fra side eiendom linje, som i Bellevue, Washington hvor kun en 5-fots offset er nødvendig, men det varierer etter jurisdiksjon. Hvis din planlagte tillegg trenger inn i tilbakeslag område av eiendommen, vil bygningen avdeling ikke gi deg tillatelse til planene oppfyller kravene. Sjekk med din lokale bygningen avdeling for å finne ut hva dine tilbakeslag er. Mål avstanden fra ytterveggen til eiendommen linje før du begynner planleggingen og blåkopi fase av prosessen for å sikre at du har nok plass for tillegg.

Blueprints

Lag et sett med tegninger som detaljer byggeplan. Blueprints må også inneholde vinduer, dører, elektriske steder og inventar og alle VVS. I tillegg til disse elementene, inkludere eventuelle innebygde kabinett eller våtromsinnredning, som når du forstørrer et bad eller kjøkken. Med mindre du har erfaring, vil du kreve tjenestene til en tegneren eller en arkitekt til å lage skissene. Skissene må oppfylle alle lokale byggeforskriftene krav før bygningen avdelingen vil godta planene og gi byggetillatelse.

Building permits

For å forstørre eller legge til ditt hjem, få byggetillatelse fra den lokale bygningen avdeling før du begynner byggingen. Hvis du ikke får byggetillatelse, skaper det problemer senere når du går å selge huset. Uten en byggetillatelse, bygningen avdeling kan "red tag" huset ditt, noe som kan definere det som utrygt for menneskelig. Det kan også tvinge deg til å ta ned tillegg hvis den ikke oppfyller kode. Byggetillatelse sikrer at du oppfyller alle byggeforskriftene krav, og at byggearbeidene gjennomgår kontroll og godkjenning før ferdigstillelse og aksept av fylket.

Engineer sertifisering

Din lokale bygningen jurisdiksjon definerer om dine tegninger krever sertifisering eller forsegling gjennom en ingeniør. En ingeniør fulllastberegninger og definerer den type materialer som trengs for å forstørre rommet ditt med et tillegg trygt i henhold til koden. Fordi forstørre et rom med et tillegg krever vanligvis går gjennom en bærende vegg, en ingeniør gjennomgang bestemmer den beste måten å gjøre det. Hans gjennomgang sørger for sikkerheten til prosjektet og ditt hjem når du følger hans vesentlige, som inkluderer bjelke og støtte spesifikasjoner.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/forstorring-av-et-rom-med-et-tillegg/ "

相关文章!
 • Bruke Drapes å dekorere et rom med grå vegger Bruke Drapes å dekorere et rom med grå vegger
  - 阅 0

  Legg en fargeklatt hjelp av gardiner til et rom med grå vegger. Gray er en nøytral farge, så det koordinerer med en rekke farger og stiler, og gardiner fungere godt for å sette tonen for resten av rommet. Velg en farge og stil på gardiner som knyttes

 • Hvordan å rense et rom med essensielle oljer
  - 阅 0

  Rommene kan holde på energi lenge etter en hendelse som har gått. Det er ofte nødvendig å gjøre en åndelig rensing, mye på samme måte som man ville rense med endringen av årstider. Ved rensing av plass, kan du spre negativ energi. Essensielle oljer e

 • Hvordan dekorere et rom med en Golf tema Hvordan dekorere et rom med en Golf tema
  - 阅 1

  Et rom med golf tema bør reflektere hengivenhet til spillet og inspirere dem som går inn for å engasjere seg i tanke og samtale om hvordan sporten er spilt. Siden golf spilles utendørs, er et tema rom best reservert for kjeller, veranda, hi eller gar