Amopage

Forskjeller i Hawks og Falcons

- Views 0
Advertisement

Forskjeller i Hawks og Falcons


Selv om hauker og falker er rovfugler og deler mange egenskaper, skiller de i noen aspekter, inkludert biologisk klassifisering. Mens hauker og ørn er medlemmer av familien Accipitridae, falker er en del av en distinkt familie kalt falkefamilien. Andre forskjeller mellom hauker og falker inkluderer størrelse, jaktatferden og vingeformen.

biologisk klassifisering

Det er ca 60 arter av hauk, klassifisert innen fem slekter: Micronisus, Erythrotriorchis, Accipiter, Megatriorchis og Urotriorchis. Falcons er bare fugler av slekten Falco, med 37 arter fordelt over hele verden. Men hauker og falker er medlemmer av samme orden, kalt Falconiformes, som omfatter nesten 300 arter av dagaktive rovfugler, eller fugler som er aktive i løpet av dagen.

Størrelse

Hwaks er generelt større enn falker. Den jaktfalk (Falco rusticolus) er den største av alle falker. Større enn menn, jaktfalk kvinner er ca 25 inches lang, vekt opp til 4,5 pounds og har et vingespenn på 62 inches. Små Falcon arter, for eksempel Falco columbarius, er omtrent 10 til 13 inches lang, veie 8 ounces og har vingespenn på 20 til 25 inches. Blant hauker, størrelsesforskjeller er mer ekstreme. Mens den lille Sparrowhawk (Accipiter minullus) er 9 inches lang og veier 3 unser, den hønsehauk (Accipiter gentilis) er 25 inches lang, har et vingespenn på 50 inches og veier ca 5 pounds.

jakt Behavior

Nebbet av falker har et hakk, som de bruker til å drepe byttedyr ved å bryte nakken, ofte under flyturen. Hawks har nebb med jevnere kurver. Å drepe sitt bytte, hauker generelt bruker de skarpe klør de har på sine føtter. Falcons fly raskere enn hauker og når jakt de kan dykke i hastigheter nær 200 mph. Til tross for disse forskjellene, falker og hauker er begge dagaktive jegere.

Wing Shape

Mens de fleste hauker har bred, rundere og korte vinger, i forhold til sin kroppsstørrelse, har falker påpekt lengre vinger, i forhold til sin kroppsstørrelse. Falcon vinger er tilpasset hastighet og dykke, mens Hawk vingene er formet for bedre stigende eller gliding. Selv om forskjellige i form og størrelse, vingene av hauker og falker har lange spesialiserte fjær kalles remiges.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/forskjeller-i-hawks-og-falcons/ "

相关文章!
 • Houseboat Rentals i Tennessee Houseboat Rentals i Tennessee
  - 阅 0

  Tennessee tilbyr enkel tilgang til store motorveier og Interstate, tar imot tusenvis av besøkende hvert år. Mange av de besøkende kommer til Tennessee for å nyte de mange innsjøer, naturlige omgivelser og fjell fra om bord i en husbåt. Norris Lake li

 • Har Falcons og Hawks migrere? Har Falcons og Hawks migrere?
  - 阅 0

  Som mange andre fuglearter, falker og hauker også migrere. Men mens falker og hauker som bor i nordområdene reiser til varmere steder i løpet av vinteren, fugler som lever i det sørlige USA og andre varme klima områder sjelden vandrer lange avstander

 • Hvordan identifisere en Hawk i Michigan Hvordan identifisere en Hawk i Michigan
  - 阅 0

  Det er mange arter av hauk som gjør de ulike regionene i Michigan deres hjem. Nøkkelen til å identifisere dem raskt og pålitelig innebærer praksis og fortsatte kjent med sitt karakteristiske utseende (for eksempel fjærdrakt, nebb, og størrelsesforskj