Amopage

Forskjellen mellom tyske Chocolate Cakes & Chocolate Cakes

- Views 1
Advertisement

Forskjellen mellom tyske Chocolate Cakes & Chocolate Cakes


Selv om den eksakte opprinnelsen til den tyske sjokoladekake oppskrift er ukjent, ble tysk sjokolade opprettet i 1852 av amerikanske Samuel tysk, banet vei for kaken er sannsynlig etablering i løpet av 1920-tallet. I motsetning til hva navnet kan antyde, har den tyske sjokoladekake ingen bånd til Tyskland og er en amerikansk-født oppskrift. Forskjellene mellom tysk sjokoladekake og sjokoladekake er subtile.

Tyske Chocolate Ingredienser

Tysk sjokolade anses å være søtere enn halv søt sjokolade, og inneholder en blanding av sjokolade sprit, sukker, kakaosmør, forskjellige smakstilsetninger og lecitin, som er fett fra egg åk. Samuel tysk utviklet denne sjokoladen som en måte å effektivisere bakeprosessen for bakere ved å blande sjokolade og sukker sammen.

Bitter og semi-søt sjokolade

Vanlig sjokolade er enten kakao, som er en bitter, sukkerfri sjokolade anvendes strengt i baking, eller semi-søt, lite sukker sjokolade som enten kan spises av seg selv eller kombinert i en steke oppskrift.

Bygge En tysk sjokoladekake

Mens standard sjokoladekake er sjokolade tvers igjennom, med glasur på toppen og sidene, tar den tyske sjokoladekake den opp et hakk med lag av karamell flavored ising mellom tre lag med sjokoladekake - og for en veldig fuktig kake. Sammen med sine lag, blir sidene av kaken igjen åpent for å vise de forskjellige lag.

Andre ingredienser

Hvis du går nøtter for tysk sjokoladekake, tilsett nøtter som pekannøtter i kaken er frosting lag for litt crunch og å balansere sødme med et spor av salt. Du kan også legge til karamellisert frukt som jordbær eller fersken til frosting lag for å legge til en annen dynamisk til kaken tekstur. Endelig kan flak av kokosnøtt blandes inn med kaken røren.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/forskjellen-mellom-tyske-chocolate-cakes-chocolate-cakes/ "

相关文章!
 • Forskjellen mellom Raw Chocolate Powder & kakao Forskjellen mellom Raw Chocolate Powder & kakao
  - 阅 0

  Rå sjokolade pulver og kakaopulver begge har en rik, chocolaty smak, men de to er ikke utskiftbare i oppskrifter. All sjokolade pulver inneholder kakao, men kakaopulver inneholder ikke bakken sjokolade. De største forskjellene mellom de to er ernærin

 • Forskjellen mellom Fudge & Chocolate Forskjellen mellom Fudge & Chocolate
  - 阅 0

  Sjokolade er en eldgammel koke produkt, som brukes i minst 2000 år, mens fudge er en mye mer ny oppfinnelse - bare vises i USA på 1800-tallet. Fudge kan innlemme sjokolade eller andre ingredienser som danner et mykt godteri som kan være smaksatt en r

 • Hva er forskjellen mellom tyske søt sjokolade og semi-søt sjokolade? Hva er forskjellen mellom tyske søt sjokolade og semi-søt sjokolade?
  - 阅 4

  Semi-søt og tysk søt sjokolade er to former for mørk sjokolade. De inneholder sjokolade sprit, kakaosmør og sukker, samt emulgatorer og vanilje eller vaniljesmak. Andelene av sjokoladevæske og sukker variere mellom disse to typer av sjokolade. De har