Amopage

Forskjellen mellom Pharaoh Quail Vs. bobwhite Quail

- Views 0
Advertisement

Forskjellen mellom Pharaoh Quail Vs. bobwhite Quail


Vaktel, små trekkfugler, finnes over hele verden. De er populære blant spillet jegere og ofte avlet for salg til restauranter, dagligvarebutikker, pistol hundetreningsfasiliteter og jakt syltetøy. Farao vaktel og bobwhite vaktel er to typer som vanligvis finnes både i naturen og på spillet bevarer. Det er flere viktige forskjeller mellom faraoen og bobwhite som hjelper til å identifisere hver art.

vanlige navn

Farao vaktel har hatt mange navn gjennom århundrene. De er avbildet på veggmalerier av de gamle egypterne, og har blitt kalt bibelen vaktel, keiser vaktel, Middel vaktel, hellige land vaktel, tysk vaktel, japansk vaktel, coturnix og vaktel. Bobwhite vaktel er delt inn i flere klassifikasjoner, hver med litt forskjellige egenskaper eller habitater, inkludert nordlige, østlige, Tennessee rød, smoking, sølv, hvit og blonde bobwhite vaktel.

Farao Quail Kjennetegn

Som alle vaktel, farao vaktel er små, lubben fugl med korte, traust nebb og kraftige ben. Kvinnelige farao vaktel, på 4 til 5 1/2 unser, er større enn mannlige farao vaktel som veier 3 1/2 til 5 unser. Hannen har rød-brune fjær på halsen og brystet. De begynner crowing på fem til seks uker gamle og gale hele natten under parring sesongen. Hunnene er lik menn i utseende, men kvinner har lengre, spisse bryst fjær som er en lysere krem ​​i farge og vanligvis stripete med svart eller brun. Den brune fargen hjelper farao vaktel skjul fra jegere og rovdyr.

Bobwhite Quail Kjennetegn

Med en vekt på 6-7 unser, bobwhite vaktel er større enn farao vaktel. De deler den kraftige ben og korte, traust nebb av faraoen vaktel men varierer i farge. Den bobwhite er hovedsakelig rødbrun med spraglete svart og hvite flekker og en grå hale. Hannene har hvite striper på halsen og kjører fra regningen, over øynene og til baksiden av hodet. Disse hvite striper, som alternerer med fuglens fjær mørkere, gi inntrykk av en svart krage. Kvinner er like, men med brune striper i stedet for hvit. Bobwhite vaktel bruke sin spraglete farge som kamuflasje når skjule fra rovdyr.

Foring og habitat

Bobwhite vaktel fôr for frø og frukt. De spiser også grønne planter og insekter. Den lever i skog, skog, jorder og i nærheten av dyrket mark. Bobwhite vaktel foretrekker å spise tidlig om morgenen og har en tendens til å holde seg nær sine roosts, reiser ikke mer enn en halv mil fra hjemmet mens beite hver dag. Farao vaktel ikke beholde en slik tilknytning til sitt eget territorium. Når matforsyninger kjører lite, farao vaktel familier splittes opp og la på leting etter en bedre kilder til mat.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/forskjellen-mellom-pharaoh-quail-vs-bobwhite-quail/ "

相关文章!
 • Forskjellen mellom Monaural og Binaural Headset Forskjellen mellom Monaural og Binaural Headset
  - 阅 7

  Når du shopper for et nytt hodesett, vil du finne de kommer i to varianter: mono og binaural. Selv om disse ordene høres imponerende, de egentlig bare refererer til antall øretelefoner i hodesettet design. Forskjellene mellom headset selv, men gjør d

 • Forskjellen mellom et termisk og en langermet skjorte Forskjellen mellom et termisk og en langermet skjorte
  - 阅 6

  Å vite stil forskjeller lindrer stress når du søker etter de rette plaggene. Enkelte tekstiler som termisk, som først og fremst forbundet med undertøy, har gått gjennom styling endringer. Designere har brukt dette materialet til å lage tradisjonelle

 • Hva er forskjellen mellom en Dana 60 & 61?
  - 阅 4

  Dana produksjonsbedrift er en original utstyrsleverandør til Chrysler, General Motors og Ford. De Dana 60 og Dana 61 aksel betegnelser angir de typer aksel som brukes i disse bilprodusentene heavy-duty lastebil linjer. Mens det er ikke et overveldend