Amopage

Forskjellen mellom Lees Regular og Relaxed Jeans

- Views 0
Advertisement

Forskjellen mellom Lees Regular og Relaxed Jeans


År siden, velge et par jeans var ikke vanskeligere enn å velge et par sokker; de enten passer eller de ikke. Tidene har forandret seg, og som mange moderne jean selskaper, produserer Lee et bredt spekter av stilarter. Blant de mest populære Lee jean stiler for menn er de vanlige og avslappet passer. Selv om disse to pass har tilsvarende elementer, er de hver er utformet med en rekke særtrekk.

backseat

Setet jeans er en viktig del av passform og i å avgjøre om de buksene er riktig for din kroppstype. Relaxed fit jeans har en ikke-konstriktiv sete. De er utformet for å ligge an mot baksiden og gir god puste. Regular fit jeans imidlertid gi en følelse av konformitet til din kroppsbygning. Selv om de er laget for å klemme bak komfortabelt, er de ikke så form som passer som Lee Slim Fit jeans.

Lår

Måten jeans passer og føler rundt lårene er en viktig faktor å vurdere før du forplikter deg til et kjøp. Selv om den avslappede passform er utformet med et bredere ben enn vanlig eller slim fit, er det ikke så store som de løs fit Lee jeans. Den avslappede jeans bør være løs uten å svelge lårene. Regular fit jeans gi litt plass mellom lårene og jeans, men i samsvar tettere til formen på bena.

Bein

Selv om Lee produserer avslappet og regelmessige anfall med både rette og bootcut leg stiler, er det bare avslappet passform laget med en konisk ben. Straight leg jeans bruke en konsekvent beinvidde fra hofte til hem, mens bootcut jeans måle litt bredere på ankelen enn de gjør på kneet. Omvendt, tapered jeans måle litt mindre nederst enn de gjør på kneet. Straight leg jeans er den mest allsidige fordi deres glatte, rene linjer tillate dem å enkelt bli kledd opp eller ned. Bootcut jeans er mest hensiktsmessig når slitt med store sko eller støvler. En konisk ben vil forhindre at jeans fra å dra langs bakken og hentyder til slim fit design uten å være constrictive.

kropps~~POS=TRUNC typer~~POS=HEADCOMP

Mens avslappet og normal passform Lee jeans er komfortable for mange menn, kan de vises lite flatterende for enkelte typer kroppen. Menn som er tykk i midsection og muskulært store menn vil finne at avslappet jeans er både komfortable og gi forhold til sine physiques. Bootcut jeans skape lineært forhold fra hofte til hem for kroppstyper med store midsections og gjennomsnittlig ben. Menn med tynn til gjennomsnittlig kroppstyper eller slanke ben bør unngå avslappet jeans, som de kan vises bølgende eller slurvete. Disse menn vil finne at rett leg vanlige jeans er ofte det mest flatterende.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/forskjellen-mellom-lees-regular-og-relaxed-jeans/ "

相关文章!
 • Forskjellen mellom Folding & Regular Sykkeldekk Forskjellen mellom Folding & Regular Sykkeldekk
  - 阅 0

  De fleste voksne sykkel dekk kommer i forskjellige stiler. Det er terrengsykkel dekk og vei sykkeldekk. Innenfor disse to stilene er det typer, de to vanligste er sammenleggbar og "vanlig", eller wire perle dekk. Forskjell Forskjellen mellom fol

 • Hva er forskjellen mellom Congoleum & Regular Vinyl Tile? Hva er forskjellen mellom Congoleum & Regular Vinyl Tile?
  - 阅 1

  Vinyl fliser og Congoleum rullvare er vanlige valg for områder som kjøkken og bad. Forskjellene mellom disse produktene er hovedsakelig i måten de er produsert og montert. Congoleum er et varemerke for en fjærende plate gulv element, mens vinylfliser

 • Hva er forskjellen mellom boot cut og flare jeans? Hva er forskjellen mellom boot cut og flare jeans?
  - 阅 8

  Boot cut og blusset jeans komme i stiler som varierer i posisjonen til midjen, passform gjennom beinet og ned til hem, samt beinvidde. Begge typer jeans har forskjeller, samt flatterende kvaliteter menn og kvinner kan sette pris på. Boot Cut Jeans Bo