Amopage

Forskjellen mellom Gazelle Edge og Gazelle Freestyle

- Views 1
Advertisement

Gazelle Edge og Gazelle Freestyle er to signatur hjerte treningsapparater introdusert av fitness guru Tony Little. Utgangspunktet de to maskinene ble markedsført utelukkende av TV tilbudet, men ble senere solgt i utvalgte butikker. Gazelle og Edge kan virke som den samme maskinen, men de har noen små forskjeller og kvaliteter som skiller dem fra hverandre.

Gazelle Freestyle

Gazelle Freestyle er en ikke-effekt glider maskin som simulerer langt skritt å gå eller løpe mens du arbeider mer muskler som du ville ved å gå eller løpe etter tradisjonelle metoder. Maskinen veier omtrent 45 lbs. og ble produsert av Fitness Quest, skaperne av gym produkter som brukes hjemme og i kommersielle treningssentre. Bygget på en stålramme, kan den fri kapasitet på opptil 300 lbs. Den er utstyrt med en LCD-skjerm som beregner hastighet, avstand, tid og omtrentlige kaloriforbruk. Den fri omfatter også en innebygget tommepulsmåler for måling av hjertefrekvensen.

Gazelle Edge

Gazelle Edge gir motstand fritt treningen ligner på Freestyle. Vektkapasiteten er 250 lbs. Gazelle Edge var den første Gazelle modell frigitt til allmennheten. Siden da andre Gazelle modeller har blitt lansert, i tillegg til Freestyle, som inkluderer styrketrening blant andre funksjoner ikke er tilgjengelige på Edge eller Freestyle.

Er det noen forskjell?

Begge maskinene folde ned for kompakt lagring og i utgangspunktet gi samme treningen. Begge har også en datamaskin som måler tid, hastighet, distanse og forbrente kalorier. Men koster Freestyle i gjennomsnitt $ 100 mer enn Edge som 2011. Freestyle har en større vekt kapasitet som fører en forbruker til å tro at rammen er studier. Stålet som benyttes er av en større tykkelse enn det den Edge modell. Det har også et hjerte monitor at Edge-modellen ikke har. Hjertefrekvensen er nøkkelen når du utfører hjerte-aktiviteter. Hjertefrekvensen bestemmer hvor intenst du trener.

Hvilken bør jeg kjøpe?

Hvis du er i nærheten 300 lbs. så er det et åpenbart valg som, for maskinens levetid, bør du kjøpe fri - det er bygget sterkere. Pulsmåleren er en annen funksjon som noen kan enten leve med eller uten. De fleste som har å regelmessig overvåke puls for helse- og sikkerhetsmessige grunner bør ikke være avhengig av en innebygd pulsmåler. I stedet bør de velge en uavhengig monitor å bruke separat. Vekten kapasitet er den eneste som står i veien for å gjøre en beslutning.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/forskjellen-mellom-gazelle-edge-og-gazelle-freestyle/ "

相关文章!
  • Hvordan jeg Brett & Oppbevar Tony Little Gazelle Freestyle?
    - 阅 0

    Tony Lille Gazelle Freestyle er kjent for sin tilnærming til å trene, slik at du kan jobbe mange deler av kroppen din alt på en maskin, så vel som dens kompakte design som du kan lagre ute av syne når du ikke bruker den. Dette gjør Tony Little Gazell

  • Hvordan bruke Tony Littles Gazelle Freestyle
    - 阅 0

    Den Gazelle Freestyle er et flott hjem versjon av en elliptisk maskin. Det er ikke-virkning og kan anvendes på flere måter. Det er også utstyrt med tre justerbare kraft stempler som øker intensiteten fra nybegynnere til middels til ekspert. Bruksanvi

  • Gazelle Freestyle Monteringsanvisning
    - 阅 0

    Gazelle Freestyle er en øvelse maskin som ble opprettet og representert med motiverende guru Tony Little. Det er solgt som en infomercial produkt. Gazelle Freestyle hevder å være en lav-effekt måte å utføre aerobic trening, uten å skade eller belaste