Amopage

Forskjellen mellom en livrente og en Unitrust

- Views 0
Advertisement

En annuitet er en avtale som selges av livsforsikringsselskaper som gir mottakerne med en garantert betaling på et tidspunkt i fremtiden. En unitrust er en veldedig resten tillit dannes når giver gir midler til å skape tillit. Den primære forskjellen mellom en livrente og en unitrust er inntekten utbetaling til stønadsmottakere.

Livrente betalingsalternativer og Formation

Trygd kan være enten utsatt eller umiddelbar. Givere kan finansiere en livrente med et engangsbeløp på kjøpstidspunktet, kjent som en engangspremie annuitet. Givere kan også velge en variabel premie livrente som gir ekstra utbetalinger til livrente avhengig av politikken avtalen.

Typer av livrenter

Livrenter kan være fast eller variabel. Et fast annuitet sikrer en rente over en periode. I kontrast, tilbyr en variabel livrente uten avkastningsgaranti sats, men garantier er basert på selskapets evne til å betale.

Unitrust Formation

I en unitrust, gir en donor eiendeler for å skape unitrust. Den donor velger en bobestyrer som administrerer den tillit og gjør betalinger til en mottaker for liv eller et begrenset antall år. Når unitrust mottakeren dør eller periode på flere år slutter, blir unitrust eiendeler overført til den veldedige organisasjonen (e).

Fundamental forskjell mellom annuitet og Unitrust

En livrente betaling er en fast pengebeløp med minimum 5 prosent av markedsverdien av tillit eiendeler på tidspunktet for overføringen. I kontrast, er en unitrust betaling en fast prosent av markedsverdien av tillit eiendeler bestemt på årsbasis.

Unitrust Fordeler

Med en unitrust mottar en donor en umiddelbar føderale skattefradrag for hans bidrag. Langsiktig kapitalgevinstskatt kan unngås når unitrust er finansiert med verdsatt eiendom, for eksempel aksjer og obligasjoner.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/forskjellen-mellom-en-livrente-og-en-unitrust/ "

相关文章!
 • Forskjellen mellom indeks livrente & aksjeindeks livrente
  - 阅 1

  Årsavgiftene er livsforsikringsprodukter utviklet og solgt av livsforsikringsselskaper. Årsavgiftene er utformet for å gi en garantert inntekt på et bestemt tidspunkt i livet ditt. Noen livrenter, kalt umiddelbare livrenter, garanterer denne inntekte

 • Hva er forskjellen mellom en livrente og en IRA? Hva er forskjellen mellom en livrente og en IRA?
  - 阅 0

  En livrente og en IRA er to finansielle investeringsprodukter som kan gi inntektsstrømmer sammen med skattefordeler og renter for å hjelpe vokse penger over tid. Men disse planene har ulike regler for distribusjon som bærer skattemessige konsekvenser

 • Hva er forskjellen mellom fast livrente og ordnet Index Livrente?
  - 阅 0

  En annuitet er en type spareprodukter som akkumulerer interesse for en viss periode av tid og gir deretter inntekt i form av en betaling eller flere små betalinger. Fast livrenter og faste indeksert livrenter både garanti for at du vil tjene noen for