Amopage

Forskjellen mellom en Dana 44 og en Dana 60

- Views 2
Advertisement

Forskjellen mellom en Dana 44 og en Dana 60


Dana 44 og Dana 60 er både bil- aksler produsert av Dana Corporation. Aksler er en standard komponent i enhver bil. Aksler benyttes i en levende-akselopphengsystem arbeid for å overføre drivende dreiemoment til hjulet, og for å opprettholde plasseringen av hjulene i forhold til hverandre.

Dana Aksler

Dana Corporation ble etablert i 1916 som Spicer Manufacturing Company. I 1960, ble Dana en av verdens største uavhengige leverandør av bildeler. Det har produsert aksler for mer enn 50 år. Akslene kan deles inn i tre kategorier: lette kjøretøyer, kommersielle og off-motorveien. Selskapet tilbyr for- og bakaksel for biler og lastebiler, samt firehjulstrekk aksler. To av selskapets mest populære aksler er Dana 44 og Dana 60.

The Dana 44

Denne aksel har blitt brukt av bilprodusenter og i bruktbilmarkedet. Det ble først produsert i 1940 og er fortsatt produseres i dag i både for- og bakaksel modeller. Det har blitt produsert som både en uavhengig fjæring og strålen aksel for både foran og bak oppsett.

Mer enn et dusin bilprodusenter har hatt biler med Dana 44 aksler, inkludert Jeep, som i dag produserer fire-hjulstrekk biler med både foran og bak Dana 44 aksler. Akselen har en bruttovekt opp til 3500 pounds og er en semi-flytende skriver ved at den har en opplagring på enden av akselen aksel som bærer vekten av kjøretøyet på akselen, og som også gjør det mulig for akselen å rotere.

Dana 44 uavhengig bakhjulsoppheng, eller skattemyndighetene har aksel blitt brukt i Chevrolet Corvette og Dodge Viper. Det er referert til som Dana 44 ICA eller Dana 44 skattemyndighetene. Noen av 1985-1996 Corvette C4S hadde denne aksel, og Dodge Viper har alltid hatt en Dana 44 IRS oppsett.

The Dana 60

Disse akslene brukes først og fremst i OEM eller Original Equipment Manufacturer, heavy-duty pickup søknader fra Ford, Dodge, Chrysler og Chevrolet. Det er firehjulstrekk foran styre versjoner og for- og bakaksel versjoner. Faktisk bruker Ford fortsatt forakselen Dana 60. Dana 60 bakaksel generelt veier 500 pounds og er produsert i både semi-float og full ligge versjoner. Den semi-float aksler ble ofte vurdert opp til 5500 pounds og full float versjonene ble vurdert opp til 6500 pounds.

Dana 60 er produsert i både ball delta og Kingpin variasjoner, "Standard" og "reverse cut" rotasjons variasjoner og som begrenset-slip og åpne variasjoner. Materialet i huset er seigjern. De Dana 60 aksler som brukes av GM og Ford har låse huber. Dana 60 aksler har også en god del av tredjeparts / markedet støtte som omfatter mange oppgraderinger. Den er tilgjengelig med sterkere aksel akslinger, kuleledd og universalledd, sammen med et bredt utvalg av traction kontroll enheter som differensialbrems og låse differensialer.

Primære forskjellene mellom Dana 44 og Dana 60

Dana 44 foraksler har blitt brukt hovedsakelig i lettere kjøretøy, inkludert jeeps. De har også blitt brukt i Dodge lastebiler, Ford lastebiler, Nissan Titan og Isuzu Rodeo. Dana 44 aksler er kjent for å benytte låse huber eller et senter aksel frakoppling. Til sammenligning har den Dana 60 forakselen blitt brukt hovedsakelig i biler som Dodge 1-tonns pickups og Ford F250, 350 og 450 pickups. Men bakakselen Dana 60 ble brukt i Dodge Coronets og Ladere, Plymouth Belvedere og Road Runners, Ford 3/4-tonns lastebiler og Chevrolet og GMX 3 / 4- og 1-tonns pickups og varebiler. I tillegg har Dana 60 er solgt i store antall som en ettermarkedet eller tredjeparts produkt.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/forskjellen-mellom-en-dana-44-og-en-dana-60/ "

相关文章!
 • Hva er forskjellen mellom en Dana 60 & 61?
  - 阅 4

  Dana produksjonsbedrift er en original utstyrsleverandør til Chrysler, General Motors og Ford. De Dana 60 og Dana 61 aksel betegnelser angir de typer aksel som brukes i disse bilprodusentene heavy-duty lastebil linjer. Mens det er ikke et overveldend

 • Forskjellen mellom Bokstavelig & Figurativ Symbolikk Forskjellen mellom Bokstavelig & Figurativ Symbolikk
  - 阅 0

  Symbolikken er en av de viktigste kunstneriske ideer for studenter i kreativ skriving, film, billedkunst, dans, teater og alle de andre kunster for å forstå. Kunstnere bruker symbolikk å uttrykke viktige ideer eller temaer i sitt arbeid. Forstå forsk

 • Hva er forskjellen mellom Illusion & Tulle? Hva er forskjellen mellom Illusion & Tulle?
  - 阅 14

  Gå inn i et stoff butikken for å se etter slør materiale kan være overveldende. De ulike typer hijab kan være vanskelig å skille fra hverandre, noe som gjør bestemmer hva materialet vil fungere best en utfordring. Forstå forskjellen mellom to felles