Amopage

Forskjellen mellom en angst angrep og en Hot Flash

- Views 2
Advertisement

Hetetokter og angstanfall kan føle forbausende like, så like at du ikke kan være sikker på om du har en hot flash eller en angst angrep. Mens verken er en hyggelig opplevelse, er det beroligende å vite hva som skjer når kroppen bryter ut i en plutselig svette, utvikler en rask hjerterytme og kanskje til og med svimmelhet. Det er noen forskjeller mellom de to som vil hjelpe deg å skille mellom angst og hetetokter og bestemme hvordan de skal behandle hver.

Alder

En forskjell mellom hetetokter og angst angrep er i alderen der de oppstår. Ifølge National Institute on Aging, overgangsalder begynner vanligvis i løpet av en kvinnes 40s eller 50s.The utbruddet av angst angrep kan oppstå i alle aldre, med tidlig voksen alder å være en vanlig tid for folk å oppleve en første angst angrep. Hvis du rødme og svette, og du er ikke i midten til slutten av 40-årene, med få unntak, er det trygt å anta at du har en angst angrep og ikke en varm flash.

Biologi

Angstanfall opprinnelse i en del av hjernen som kalles amygdala. Amygdala er der "fight or flight" reaksjon er plassert. En overaktiv amygdala kan sette av fight or flight reaksjon på upassende tider. Dette fører til frigjøring av efedrin, også kjent som adrenalin. Adrenalinet er hva som forårsaker symptomer på angst.

Hetetokter er forårsaket når den delen av hjernen som regulerer varmen avgir falske signaler som kroppen din trenger for å kjøle seg ned. Derfor, svette og rødme. Denne reaksjon utløses av hormonelle endringer som finner sted i overgangsalderen.

symptomer

Symptomer på angst angrep som mest sannsynlig ikke er til stede under en menopausal hot flash er følelser av overhengende fare, skjelving, kvalme og hyperventilering. Lider av angst angrep kan også oppleve en følelse av kvelning. Hvis disse symptomene er til stede sammen med svette og rødme, er det sannsynlig en angst angrep og ikke en varm flash.

sekundær Angst

Noen mennesker kan ha en varm flash som blir til en angst angrep. Grunnen til dette er sekundær angst. Sekundær angst er å ha "angst for angsten." Det som skjer er at personen føler seg skremt på følelsene fra den varme flash. Denne frykten skaper ytterligere kroppslige opplevelser, som kvalme, skjelving eller hyperventilering. Nå personen har en varm flash og en angst angrep på samme tid. Måten å bekjempe dette på er å gjenkjenne symptomer på en hot flash, skjønner at de er ufarlige og vil passere i løpet av få minutter. På denne måten frykte om hetetokter vil ikke utløse en angst angrep.

Behandling

I henhold til den nordamerikanske Menopause Society, er systemisk østrogenterapi ved behandling av valg for å stoppe hetetokter, selv om det har vist seg å ha sine egne helsemessige konsekvenser. En Medline Plus publikasjon påpeker at østrogenbehandling har vist seg å øke risikoen for slag, kreft og hjertesykdommer. Hvis du har angstanfall, er usannsynlig å ha noen gunstig effekt i det hele tatt østrogenbehandling. Behandling for angst angrep inkluderer kognitiv-atferdsterapi, anti-angst medisiner og antidepressiva.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/forskjellen-mellom-en-angst-angrep-og-en-hot-flash/ "

相关文章!
 • Hva er forskjellen mellom et panikkanfall og angst angrep?
  - 阅 7

  Angst kan være årsaken til et panikkanfall, så bestemme forskjellen mellom en angst angrep og panikkanfall handler om å forstå hva kroppen din gjør. Mange bruker begrepene om hverandre, noe som har ført til forvirring. Panic Attack Thoughts Tanker fo

 • Hva er forskjellen mellom CF1 & CF2? Hva er forskjellen mellom CF1 & CF2?
  - 阅 0

  Compact Flash-kort er kort flyttbare medier som brukes til lagring av filer. Disse kortene kan brukes i kameraer og andre elektroniske enheter for masselagring. Noen datamaskiner har kortlesere som kan romme Compact Flash-kort. Typer og Difference De

 • Hvordan vite forskjellen mellom en strek og en angst angrep Hvordan vite forskjellen mellom en strek og en angst angrep
  - 阅 0

  Strokes er den tredje største dødsårsaken i USA i henhold til American Heart Association (se referanser 1). Til sammenligning vil omtrent 10% av friske mennesker opplever en isolert angst angrep i et gitt år i henhold til den amerikanske Surgeon Gene