Amopage

Forskjellen mellom en Angel & Arkhangelsk

- Views 0
Advertisement

Forskjellen mellom en Angel & Arkhangelsk


Engler, de guddommelige Guds sendebud, har dukket opp i noen tolkning eller en annen i mange religiøse tradisjoner på tvers av kulturer. Når det henvises til de åndelige vesener av de hebraiske og kristne bibler, bildet av en kledd, perfekt figur med snø-hvite vinger kommer ofte til tankene. Selv om det er flere tolkninger enn hva engler er, blir de til slutt anerkjent som overnaturlige budbringere som også arbeider for å beskytte mennesker og utføre Guds vilje. Erkeengler, mens englene fortsatt selv, representerer en høyere rang i hierarkiet av disse åndelige vesener.

En Angelic Hierarki

De tre abrahamittisk religion ikke deler en standard for englenes hierarki. Kristne teologer fra de tidlige middelalderen satt ut for å danne en ryddig rangeringssystemet disse himmelske vesener, mens jødiske lærde gjorde mye det samme. Islam, som inneholder noe hierarki uttrykt for engler, fortsatt holder skillet mellom formål og makt av noen himmelske vesener. Likevel, disse religionene forene i skillet mellom vanlige engler, og jo mer gjenkjennelig, og kanskje enda viktigere, erkeengelen.

Forskjellen mellom en Angel & Arkhangelsk


Opptredener og Strøm

Erkeenglene og engler er ofte portrettert med fysisk lignende funksjoner. Imponerende ennå milde vesener er engler ofte beskjed om å fremstå som strålende mennesker. Selv om vingene er nesten alltid knyttet til engler i de fleste representasjoner, trenger bibelske skrifter støtter ikke dette bildet. Mens englene ikke kan ha vinger, serafene og kjerubene ligger høyere opp i de jødiske og kristne hierarkier gjøre. Erkeenglene er forskjellige i sitt utseende fra typiske engler litt, men ofte portrettert med rustning og håndheve regelen fremfor andre engler. Mens vanlige engler pleier å hjelp av hverdagslige mennesker, erkeenglene bruke sin makt til å lede guddommelige kamper og utføre viktige oppgaver fra Gud.

Hvem erkeenglene er

Litt av en dikotomi eksisterer mellom teologer på hva som gjør en erkeengel. Mens noen hevder at erkeenglene er bare forhøyede engler betrodd med høyere makter og oppgaver, andre hevder at erkeenglene er en egen og overordnet åndelig å være helt. Mens det er sju antatte erkeengler, ulike religiøse tradisjoner kjenne igjen noen av disse erkeenglene mens avvise de andre. Michael, Raphael, Remiell, Uriel, Gabriel, Raguel og Sariel er sagt å være disse syv erkeengler. Jødedommen og protestantiske kristendommen generelt enige om at Michael og Gabriel er sentrale erkeengler, mens islam og katolisismen enige om eksistensen av erkeengelen Raphael.

de Messengers

Den vanlige engler, fungerer som budbringere av Herren, er utallige i antall og uendelig guddommelig. Selv den laveste rang i den kristne englenes hierarki består av disse budbringere, er de ansvarlige for mer kontakt med mennesker enn noen annen. Disse englene er ikke oppgave med oppdrag å beskytte hele menneskeheten, men er i stedet sies å være blant den gjennomsnittlige mann og kvinne, og tilbyr beskyttelse og veiledning.

Forskjellen mellom en Angel & Arkhangelsk


Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/forskjellen-mellom-en-angel-arkhangelsk/ "

相关文章!
 • Forskjellene mellom mannlige og kvinnelige Angel Fish Forskjellene mellom mannlige og kvinnelige Angel Fish
  - 阅 0

  Angelfish er blant de vakreste av alle akvariefisk. Erfarne amatører kan være lurt å prøve seg på avl disse flotte eksemplarer. Angelfish som er holdt i god stand vil vanligvis gyte ganske lett, men det er opp til fiske eierne å nøyaktig bestemme kjø

 • Forskjellen mellom stor kraft & Police Brutality Forskjellen mellom stor kraft & Police Brutality
  - 阅 0

  Polititjenestemenn er ofte plassert i farlige og usikre situasjoner, og blir tvunget til å bruke sin dom om hvordan du reagerer på mulig kriminell aktivitet. Av og offiserer reagerer uhensiktsmessig, forårsaker skade eller ubehag utover det som er nø

 • Hva er forskjellen mellom vanlig Lavendel Roses og Sterling Roses? Hva er forskjellen mellom vanlig Lavendel Roses og Sterling Roses?
  - 阅 0

  Den "Sterling Silver" (Rosa "Sterling Silver"), vanligvis kjent som sterling rose, er en hybrid te steg med store lavendel blomster kroningen høye stilker. Den sterling rose er hardfør i US Department of Agriculture plante hardførhet s