Amopage

Forskjellen mellom Djevelens Food & tysk sjokoladekake

- Views 2
Advertisement

Forskjellen mellom Djevelens Food & tysk sjokoladekake


Tysk sjokoladekake og djevelens mat kake har mange forskjeller. Noen av forskjellene er type og sødme av sjokolade brukes, type mel, antall egg og mest merkbart, glasur som de er toppet. Djevelens mat kake er mindre søt og tettere enn tysk sjokoladekake. Mange bruker djevelens mat kake miks toppet med tysk sjokolade glasur å foreta en rask versjon av kaken.

Sjokolade

Tysk sjokoladekake er laget med tysk søt sjokolade; djevelens mat kake er laget med usøtet sjokolade. Tysk søt sjokolade er mørk baker sjokolade med sukker lagt. Det kom ikke fra Tyskland, men er oppkalt etter skaperen av sjokolade, Samuel tysk. Usøtet sjokolade brukes i djevelens mat kake skaper en mørk, sjokoladekake blandet med samme mengde sukker som brukes i tysk sjokoladekake. I hovedsak blir tysk sjokoladekake dobbel søtet gjennom ekstra sukker i sjokoladen pluss tilsetning av granulert sukker.

egg

Tysk sjokoladekake er luftigere enn djevelens mat kake. Denne luftighet kommer fra bruken av pisket eggehvite før de legges til i røren. Eggene ble separert, eggeplommene gå inn med røre, deretter eggehvitene er foldet inn i røren forsiktig for å holde luften i røren, slik at det er en mykere kake. Djevelens mat kake er en tett, fuktig kake som vanligvis bruker en eller to mindre egg enn tysk sjokoladekake. Eggene blir lagt til, uten å skille, til sukker for å starte røren.

Mel

Melet brukes i tysk sjokoladekake er kake mel, som hjelpemidler i luftighet av kaken. Den tradisjonelle versjonen av oppskriften bruker kake mel. Selv om noen moderne versjoner ringe for hvetemel, bør hvetemel ikke brukes til å lage en tysk sjokoladekake. Djevelens mat kake bruker hvetemel fordi det bidrar i fuktig tetthet som djevelens mat kake har. Cake mel er en finere maling av mel som gjør kaker til å stige mer og gir en luftigere kake.

Icing

Djevelens mat kake kan ha forskjellige glasurer og fortsatt bli kalt djevelens mat kake. Det er ikke forbundet med den type glasur som det er toppet. Tysk sjokoladekake, på den annen side, er kjent for sin karamellsmak ising fylt med kokos og pekannøtter. Tysk sjokolade er så godt kjent at du kan gjøre en djevelens mat kake, topp det med tysk sjokoladekake og mange vil argumentere med deg at det er en tysk sjokoladekake på grunn av ising alene.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/forskjellen-mellom-djevelens-food-tysk-sjokoladekake/ "

相关文章!
 • Hva er forskjellen mellom romerske og tysk kamille? Hva er forskjellen mellom romerske og tysk kamille?
  - 阅 0

  Brukt medisinsk i tusener av år, Apple-duftende, små daisylike blomster av kamille gjør en beroligende te. Lagt til en aktuell salve eller salve, berolige de hudirritasjoner. De to forskjellige arter blir ofte kalt romersk kamille og tysk kamille. Se

 • Hva er forskjellen mellom Alsace og tysk Shepherd Dogs? Hva er forskjellen mellom Alsace og tysk Shepherd Dogs?
  - 阅 1

  Færre hunderaser vises så likt som Alsace (offisielt kjenner som Alsace shepalute eller amerikansk Alsace) og schæfer, og færre raser er så radikalt annerledes. Matching bare i utseende, disse to rasene stammer fra forskjellige steder og er avlet for

 • Forskjellen mellom amerikanske og tyske Boxers Forskjellen mellom amerikanske og tyske Boxers
  - 阅 0

  Boxer hunder ble introdusert til USA etter retur soldater brakte noen hjem fra Europa etter andre verdenskrig. De mellomstore hunder er nå den sjette mest populære rasen i Amerika. Selv om noen mennesker hevder at Boxer rasen er i hovedsak de samme o