Amopage

Forskjell i Kompetanse Mellom RN & BSN

- Views 0
Advertisement

Ulike sykepleiere har ulike roller i et sykehus. Mens alle sykepleiere er utstyrt med den samme innledende utdanning knyttet til pasientbehandling, bærer hvert sertifisert sykepleier stilling pedagogiske og arbeidsplass krav som varierer i henhold til stillingstittel. Registrerte sykepleiere (RNS) og Bachelor of Science sykepleiere (BSNs) har ulike stillings forventninger, ulike nivåer av pasient samspill og kontakt. Kompetanse skissere forskjeller i hver posisjon for de som er interessert i å forfølge en sykepleier karriere.

Funksjon

Ifølge Society of Human Resource Management, er kompetanse definert som kunnskap og ferdigheter som kreves for å utføre en bestemt jobb. Kjernekompetanse støtter hovedtrekkene i stillingsbeskrivelsen, som sikrer evnene til de innleide justere med kravene til stillingen og arbeidsgiver. I sykepleie, kompetanse definere oppgaver og ferdigheter som kreves for sykepleier stillinger og etablere de pedagogiske krav for å kvalifisere seg for hver sykepleie tittel.

Teorier / Spekulasjoner

Sykepleier mangel trendene i begynnelsen av 1990 inspirert pleie fellesskapet å skille utdannings- og arbeidskrav for å tiltrekke seg nye jobbkandidater. I juli 1993, American Association of Colleges of Nursing (AACN) og den amerikanske Organisering av Nurse Executives (aone) begynte å differensiere sykepleierkompetanse i egne karrierer for RNS og BSNs. For å lage forskjellige oppgaver, faglige muligheter og krav til hver enkelt sykepleier sertifisering, begge organisasjonene mente de kunne bekjempe sykepleiermangel, øke arbeidsstokken effektivitet og inspirere jobb vekst.

RN funksjoner

Grunnleggende kompetanse for RNS omfatter fysisk vurdering, intravenøs FDA, blodprøvetaking og produkter administrasjon samt bruk av medisinsk utstyr. De må også vise ferdigheter i viktige livreddende praksis som hjerteovervåkning, luftveishåndtering, avløp, oksygentilførsel og sårbehandling. RNS arbeide med pasienter i en forholdsvis kort tidsvindu som gir umiddelbar opprettholdende behandling, ofte sammen med andre sykepleier personell i en mer strukturert miljø.

BSN funksjoner

Mens BSN har de medisinske ferdighetene til en RN, må hun også demonstrere kommunikasjonsferdigheter som brukes i samhandling med pasienten, familien og det større samfunnet. BSNs administrere pasienten erfaring fra opptak til utslipp i en stor grad ustrukturert miljø som krever mer direkte og langsiktig samhandling med pasienten. BSN kompetanse krever evne til å tenke logisk og analytisk i pasientbehandling og kan føre til en høyere grad program som Master of Science.

betraktninger

RN har muligheten til å skaffe seg en medarbeider av vitenskap i sykepleie eller en Bachelor of Science i sykepleie. Det tilknyttede programmet er en to-årig program som vanligvis tilbys av samfunnet eller junior høgskoler. Bachelorstudier er fireårige programmer akkreditert av en høyskole eller universitet. Det er også små variasjoner i kompetanse basert på divisjon eller avdeling sykepleieren skal jobbe i, slik som klarte omsorg eller neonatal.

fordeler

Det er flere titler i sykepleie. Mangfold i typer ledige stillinger gir håpefulle sykepleiere flere valg i jobb fokus, utdanning og sertifiseringskrav. Kompetanse skille de oppgaver hver posisjon slik at sykepleiere effektivt kan håndtere pasienter, medisinsk behandling og arbeidsplaner basert på deres stillingstittel. Forstå kompetanse hjelper håper sykepleierstudent identifisere det beste programmet og karrieremulighet basert på sine interesser.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/forskjell-i-kompetanse-mellom-rn-bsn/ "

相关文章!
 • Forskjeller i kompetanse mellom sykepleiere med en Associate Degree & Baccalaureate
  - 阅 1

  Det er flere veier til å bli en sykepleier. Du kan tjene en bachelorgrad (en Baccalaureate), en tre-års diplom eller en knytte grad. Mens det er likheter mellom programmene, tar en bachelorgrad to år lenger enn en knytte grad, og derfor lærer noen ko

 • Forskjeller og likheter mellom Lunar & Solar Eclipse Forskjeller og likheter mellom Lunar & Solar Eclipse
  - 阅 0

  Solformørkelser er blant de mest spektakulære fenomener lett synlig fra Jorden. To separate typer formørkelser kan oppstå: solformørkelser og måneformørkelser. Selv om disse to typer solformørkelser er, på noen måter, ganske lik, de er også to helt f

 • Forskjeller i Lytte mellom en mann og en kvinne Forskjeller i Lytte mellom en mann og en kvinne
  - 阅 1

  Kjønnsforskjeller finnes, og forskerne er fremdeles oppdage flere ulikheter. Foruten de åpenbare fysiske forskjeller i størrelse, form og styrke, menn og kvinner ofte reagerer ulikt på medisiner. Kvinner har også bedre nattsyn og bedre visuell hukomm