Amopage

Forskjell i Butterfly Kick Når Spurt & når du svømmer sakte

- Views 0
Advertisement

Forskjell i Butterfly Kick Når Spurt & når du svømmer sakte


Av alle konkurranse slag, er sommerfuglen slag en av de mest utfordrende slag. Spurt sommerfugl krever mye energi og styrke. Dens karakteristiske delfin spark bygger kjernen og ben styrke, og dens fordeler er nyttig for alle svømmeteknikk. Når sprinting, til kick beveger seg på et høyt tempo drive deg gjennom vannet, mens tregere butterfly svømming vil kreve en vanlig, jevn delfin kick.

Butterfly Kick

Den kick brukes under sommerfuglen er kjent som delfin kick. Andre svømming slag bruke denne kick, men butterfly er den eneste slag som bruker delfin spark alene. Når du gjør det delfin kick, må du holde begge bena sammen og kan ikke flagre, saks eller bruk bryst spark når som helst. Med tærne peker og knær avslappet, bør hofter, knær og ankler er fortsatt sammen gjennom hele kick.

tempo

Når du svømmer butterfly, alltid fullføre to butterfly spark for hver og en arm strøk. Avstand sommerfugl svømmere har ofte en en-kick-til-en-slag-forhold, men hvis fysisk mulig to-til-en-forhold vil gi rom for den største fremdrift. Din sparker mønsteret vil forbli uendret uansett hastighet eller innsats. Som armen strøk av butterfly økning og reduksjon i hastighet, så vil også hastigheten på spark. Som du presse deg selv til å svømme fortere, må bena øke i hastighet, men holde et to-til-en-mønster.

amplitude

Amplituden eller høyden på kick endre seg fordi butterfly svømmer også endringer. Under en lett til moderat butterfly svømmetur, kan kick være grunne, men som du øker din innsats og fart, bør høyden på spark også øke. Denne økningen i høyden vil tillate at bølgelignende delfin kick å bevege seg mer vann og drive deg gjennom vannet raskere. Svømming butterfly vil kreve hele kroppen til å bevege seg i en bølgelignende måte, med det høyeste punktet på amplitude blir sett på føttene.

betraktninger

Å ha en vellykket sommerfugl, må kick kommer fra en sterk kjerne. Øve delfin frispark i en strømlinjeformet posisjon vil bidra til å styrke disse musklene og perfeksjonere bølgelignende bevegelse som kreves for en effektiv butterfly. Fleksibilitet i kjernen, ben og føtter vil også forbedre sparker effektivitet. Fleksible føtter vil gi bena med den nødvendige plattformen for å flytte store mengder vann. På grunn av de høye fysiske kravene til sommerfugl, alltid varme opp med lett svømming før svømming butterfly.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/forskjell-i-butterfly-kick-nar-spurt-nar-du-svommer-sakte/ "

相关文章!
 • Hvordan vite hvilke muskler du bruker når du svømmer Hvordan vite hvilke muskler du bruker når du svømmer
  - 阅 0

  Svømming er en utmerket aerobic sport å bli involvert med. Det er en fin måte å tone opp disse musklene med ut bygningen bulk. Jo mer du vet om en sport jo bedre du får. Du trenger å vite hvilke muskler til å styrke for å forbedre på din favoritt spo

 • Hvordan Flip-sving når du svømmer på rygg Hvordan Flip-sving når du svømmer på rygg
  - 阅 0

  For å gjøre en flip-sving når du svømmer på rygg, holde et øye for rygg, flagg for å indikere når å snu og vende på den andre retningen. Finn ut hvordan du gjør en flip sving for rygg svømming med tips fra en svømmeinstruktør i denne gratis video svø

 • Slik Flip-sving når du svømmer Freestyle Slik Flip-sving når du svømmer Freestyle
  - 阅 2

  Flip svinger gi deg en rask måte å reversere retning når du kommer til slutten av kjørefelt i freestyle svømming. Men så enkelt som manøveren ser, det tar praksis. Turn må gjøres i en relativt ryddig måte fordi en slurvete igjen vil redusere hastighe