Amopage

Forretningsideer for små kontorer

- Views 0
Advertisement

Forretningsideer for små kontorer


Når du ønsker å starte en bedrift, men har en liten kontorplass, må du begrense dine muligheter til mengden av utstyr og antall ansatte som kan passe i rommet. Som du forskning forretningsideer, se etter alternativer som vil tillate deg å møte kunder på utsiden steder og outsource operasjoner som krever store maskiner.

Grant Writing

Hvis du har stipend skriveferdigheter og erfaring, kan du åpne en virksomhet som et tilskudd skriftlig konsulent. Fordi tilskuddet søkende prosessen kan være komplisert og involvert, organisasjoner og bedrifter ofte søker noen til å hjelpe dem å ta søknader og forslag. Å drive et stipend skriftlig virksomhet, trenger du en datamaskin, skriver og plass til å sende dokumenter og forespørsler om forslag. Hvis du har en annen samarbeidspartner, bruker lav profil skrivebord eller en stor konferanse bord som kan doble som en møteplass for kunder.

Arrangementsplanlegging

En hendelse planlegging virksomhet krever en grunnleggende plass på skrivebordet, et bord og veggplass for organisering; med forsiktig bruk av plassen din, kan du kjøre en hendelse planlegging virksomhet ut av et lite kontor. Bruk vegger til din fordel å gjøre inspirasjonstavler og fargekart for kundene dine, og installere høye, grunne bokhyller med hyller for organisering. I stedet for å bruke en tradisjonell skrivebord, satt i brede bord som kan doble som planlegging plass til å legge ut stoff fargeprøver, prøver eller brosjyrer.

Grafisk og Web Design

En grafisk eller web design virksomhet kan du arbeide eksternt med kunder og kan kjøres ut av en liten kontorplass. Installer en datamaskin skrivebord med plass til en stor skjerm og en åpen plass for tegning og ser på mock-ups for kundene. Fordi du kan finne kunder for både grafisk og webdesign på nettet, vil du ikke trenger å møte på kontoret plass; når du trenger å møte, kan du gjennomføre nettmøter eller hodet til en kundes kontorlokaler.

Virtual Assistant

For en jobb som krever noe mer enn en datamaskin og en telefon, kan du åpne en virtuell assistent service. Som en virtuell assistent, vil du arbeide deltid for en rekke kunder, og tilbyr tjenester fra forskning til å utforme e-post til å lage reiseplaner. Hvis du har utdanning eller erfaring innen et bestemt felt, kan du bruke dem til din fordel for å tilby spesialiserte tjenester for en høyere rente. Annonsere din virksomhet på nettet eller sende pakker til små bedrifter i målet bransje eller plassering, markedsføring dine tjenester og fokusere på fordelene ved å ansette en ekstern, deltid assistent.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/forretningsideer-for-sma-kontorer/ "

相关文章!
 • Små kontor prosedyrer Små kontor prosedyrer
  - 阅 0

  Å ha en liten bedrift ofte betyr at færre personer er tilgjengelig, de har mindre tid og de ofte må gjøre flere forskjellige oppgaver samtidig. Etter å ha satt kontor prosedyrer kan spare tid, stress og penger for alle involverte. Standard prosedyre

 • Små Kontor dekorere ideer
  - 阅 0

  Enten kontoret er hjemme eller en bås på jobben, slik at det føles som din egen er viktig. Før du tar noen beslutninger, tenke på den stilen du går for og hvilke komponenter som er akseptable i ditt arbeidsplass. Tenk på andre kontorer du har sett og

 • Små Kontor Storage Ideer Små Kontor Storage Ideer
  - 阅 0

  Opprettholde et funksjonelt kontor i en liten plass kan virke som utfordring, men det kan gjøres med litt kreativitet og praktisk utstyr. Før organisere kontoret, bestemmer hvilke elementer du absolutt trenger. Fjern gamle bøker eller andre elementer