Amopage

Forlovelsesring Styles for korte fingre

- Views 1
Advertisement

Forlovelsesring Styles for korte fingre


Knapt noen er villige til å være uenig med Marilyn Monroe at diamanter er absolutt en jentes beste venn. Hvorfor ellers er de ettertraktet av så mange håpefulle brudgom? Trikset for shopping for jenter med kortere fingre er å velge en flatterende diamantform og ring stil kombinasjon for å la alle disse sparkles være i sentrum for oppmerksomheten.

Pære

Korte fingre ha stor nytte av pæreformet diamant, også kjent som en "drop cut" for sin likhet med en tåre dråpe. Det er også beskrevet som en krysning mellom den runde kutt og marquise kuttet. Den dråpeliknende form smalner av til en slank punkt og skaper en illusjon av en delikat, tynn linje på brukerens finger. Det heller ikke vondt at dette kuttet er kjent for sin glans.

Marquise

For de som elsker den delikate, koniske poenget med pære formet diamant, nok til å ha det på begge ender, det er marquise kuttet. Regnes som en av de mest dramatiske diamant figurer, er det marquise ideell for forlengelse og slenderizing kortere fingre. Sett vertikalt eller horisontalt, er denne diamanten sikker på å få oppmerksomhet - kanskje fordi denne formen har også den største størrelsen per karat vekt.

Oval

I likhet med marquise, er en oval formet diamant visuelt lang og slank, oversette denne visuelle illusjonen på fingeren. Anses å være tradisjonell og tidløs, og skaper en aura av raffinement for bæreren sin; dette kuttet er best i en kabal omgivelser, ryddig av andre, dinkier diamanter.

Prinsesse

Tenk på prinsesse kuttet som den lille sorte kjolen av diamant figurer. Ideal og flatterende for alle finger størrelser og lengder, er prinsessen kuttet en enkel, diskré og elegant stift for en virkelig klassisk estetisk. Dette diamantform ser flotte i seg selv eller i en setting, omgitt av flere diamanter.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/forlovelsesring-styles-for-korte-fingre/ "

相关文章!
 • Slik spiller en gitar med korte fingre Slik spiller en gitar med korte fingre
  - 阅 1

  Samtidig som de har lange fingre gjør spille visse akkorder og gjør stort strekker enklere, er det fullt mulig å bli en dyktig gitarist med korte fingre ved å spille smartere. Se alltid etter måter å tilpasse riff og akkorder til din egen personlige

 • Diamond Ring Designs for å supplere korte fingre Diamond Ring Designs for å supplere korte fingre
  - 阅 1

  Det er godt kjent at diamanter er en jentes beste venn. Men selv diamanter kan se mindre attraktive hvis de er for store, for små eller plassert i en innstilling som ikke smigre en kvinnes hender. Og kvinner med korte fingre bør være oppmerksom på at

 • Hvordan style ny Korte frisyrer Hvordan style ny Korte frisyrer
  - 阅 0

  Nye korte frisyrer er stor hvis du ikke ønsker å mase mye med håret. Kort hår er bra for varmt klima, og du vil finne kort hår lettere å farge. Du må være forberedt på å opprettholde din kort hår, men ellers stilen din kan bli overgrodd og vanskelig