Amopage

Foreldelse for Child Support Collection i Texas

- Views 1
Advertisement

Foreldelse for Child Support Collection i Texas


Under Texas Family Code § 154,001, er et ikke-omsorg foreldre pålagt å betale barnebidrag til et barn nyutdannede fra videregående skole eller fyller 18, avhengig av hva som er sist. Når foreldrene ikke klarer å betale barnebidrag som bestilt, vil Child Support Division av Texas riksadvokatens kontor bruke flere politimetoder for å samle alle ubetalte støtte.

Barnebidrag

En Texas domstol vil bestille non-omsorg foreldre til å betale barnebidrag under en skilsmisse, separasjon eller farskap fortsetter. Støtten beløpet er basert på ikke-fengselsstraff foreldrenes inntekt, samt antall barn som trenger støtte. Statens barnebidrag retningslinjer tillater en domstol for å bestille barnebidrag i mengden av 20 prosent av foreldrenes inntekt for ett barn og en ekstra 5 prosent for hvert barn, opptil 40 prosent for fem eller flere barn. At inntekten prosentandelen er et minimumsbeløp og kan økes dersom retten finner at et barn har noen ekstraordinære behov.

Foreldelse

Texas har ikke en foreldelsesfrist på barnebidrag samlingen. Hvis en forelder ikke oppfyller sin plikt, autoriserer Texas' barnebidrag lov Child Support Division til å bruke alle tilgjengelige metoder for håndheving før alt tilbake støtten er betalt. Seksjon 157,261 av Texas Family Code tillater også staten å beregne renter på alle ryggstøtte med en hastighet på 6 prosent per år. Jo lenger den overordnede forsøker å unngå å betale støtte, jo mer penger vil han skylder. Og med alle håndhevings metoder tilgjengelig, vil Child Support Division samle hver dollar skyldte; uavhengig av hvor lang tid det tar.

Lønnsfradrag

The Child Support Division er tillatt å bestille på grunn av foreldrenes arbeidsgiver å holde barnet støttebeløp fra foreldrenes inntekt. Denne metoden for håndheving, kalt lønns garnishment, garanterer at dagens støttebeløp er betalt og gir mulighet for en ekstra prosentandel av inntektene til å bli trukket til å betale noe tilbake støtte.

Asset avskjæring

Hvis en ikke-omsorg foreldre forventer en statlig eller føderal skatt tilbakebetaling, eller han vinner i lotto, kan Child Support Division avskjære noen av disse midlene til å betale alt tilbake støtte skyldte.

I tillegg kan etaten sende inn en lien mot noen av foreldrenes personlige eiendeler, herunder fast eiendom, biler og bankkonti. Hvis foreldrene selger eiendommen eller forsøker å ta ut penger fra kontoen hans, kan Child Support Division gripe salg provenyet eller baksiden kontoens midler og overføre dem til det skyldige foreldre til å betale ned ryggstøtten.

Judicial Intervensjon

En domstol kan holde en forelder i forakt hvis hun ikke betaler barnebidrag som bestilt. En forelder kan bli dømt til å tjene opp til seks måneder i fengsel for å unngå hans barnebidrag forpliktelse.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/foreldelse-for-child-support-collection-i-texas/ "

相关文章!
 • Hvordan komme tilbake Child Support Tildelt i Texas Hvordan komme tilbake Child Support Tildelt i Texas
  - 阅 0

  Hvis du ikke har mottatt retten pålagt barnebidrag, gir Texas lov å samle inn etterskuddsvis. Tiden du kan samle på restskatt er en foreslått fire år, men en domstol kan forlenge denne tidsrammen. Retten vil se på flere faktorer, blant annet hvor mye

 • Er det en Child Support lov i Texas?
  - 阅 0

  Texas har flere lover som regulerer barnebidrag og relaterte problemer, for eksempel forvaring, barnet støtte håndhevelse og farskap. Disse lovene er utformet for å lete etter en barnets beste, og de tildele barnet støtte uavhengig av kjønn forelder.

 • Lover på Child Support restskatt i Texas
  - 阅 0

  Texas Riksadvokaten håndhever statens barnet støtte lover. Hvis en betalende foreldre skylder tilbake barnebidrag (restanser) kontoret får en dom regi av foreldrene til å betale det han skylder, og sette opp en betalingsplan. Sterkere tiltak for å hå