Amopage

Fordeler og ulemper ved en direkte Target Market

- Views 0
Advertisement

I markedsføring, direkte reklame eller direkte markedsføring er en metode mange bedrifter bruker for å nå kundene. Mange typer annonser bare sende merker, logoer eller meldinger ut i verden der de kan bli sett av noen, som kan ha en spredt effekt. Direkte markedsføring sender materiale til en bestemt kunder, gjerne med spesielle rabatter eller avtaler inkludert. Dette gjør det mulig for bedriften å sende materiale til bare en bestemt segment av markedet mix, noe som gjør direkte alternativer ideelt for målrette markedsføringen, presentere både fordeler og problemer som markedsførere må forvente.

tilpasning

Ved bruk av direkte materialer for å oppnå en målgruppe, er det mulig med en stor mengde tilpasning. Virksomheten trenger ikke å holde seg til en generell melding eller verdi tilbud. I stedet kan bedrifter bruker databaser av sine kunder til å dele dem basert på tidligere atferd og gjøre verdi tilbud tilpasset deres åpen preferanser. kan lages en rekke direkte markedsføringsmateriell for flere kundesegmenter dersom virksomheten ønsker å utvide sin tilpasning.

Potensielle kostnadsbesparelser

DM for å målrette markeder har potensial til å spare på markedsføring utgifter. Hvis virksomheten bare ønsker å målrette et bestemt segment, det trenger ikke å bruke penger for å sende materiale til alle tilgjengelige forbrukere. På samme måte kan mange bedrifter bruker e-post og tekstmeldinger kampanjer for å bruke direkte markedsføring i en transport-vennlig måte, redusere kostnader forbundet med levering. Dette balanseres av kostnadene ved å skape de materialene selv.

utilsiktede effekter

En ulempe til direkte geografiske markeder er deres personlige reaksjoner på markedsføringen. Det er alltid en sjanse for at virksomheten vil fornærme stedet for å tiltrekke seg kunder. Mange kunder ønsker ikke å motta løpesedler, e-post eller tekstmeldinger om avtaler. Selv om bedrifter får tillatelse til å sette kunder på e-postlister, kan kundene ikke ønsker eller ta hensyn til tilbakevendende materialer, slette dem eller kaste dem i søpla uten å se.

Lead Times

Leveringstiden for direkte markedsføringsmateriell kan være lengre enn andre, mer generelle former for reklame. Dette betyr at det kan ta en virksomhet lang tid å skrive markedsføring innhold, produserer de tilhørende bilder, sikre rabatter direkte meldinger vil gi, og skrive ut eller sende meldinger til målgruppen. Hvis tid er en viktig faktor i å oppmuntre salg, kan direkte målrette markedsføringen være problematisk.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/fordeler-og-ulemper-ved-en-direkte-target-market/ "

相关文章!
 • Fordeler og ulemper ved en sparekonto
  - 阅 0

  Du kan ha blitt tucking inn penger på en sparekonto hos din lokale bank eller kredittkort union for hele livet uten å stoppe å tenke på fordeler eller ulemper ved en slik konto. Når det gjelder penger, er det viktig å være klar over dine valg og å fo

 • Fordeler og ulemper ved flytting Fordeler og ulemper ved flytting
  - 阅 1

  Du kan velge å flytte av ulike grunner, blant annet bytte karriere, flytte opp i din nåværende selskap, eller som ønsker en endring av natur. Men noen mennesker opplever "flytting traumer." Så hvis du tror en flytting kan være i fremtiden, da fø

 • Fordeler og ulemper ved å være en kontrakt Employee Fordeler og ulemper ved å være en kontrakt Employee
  - 阅 0

  Trivsel har mange fasetter. Arbeidet med den betale prisen og timene er dominerer hensyn for de fleste arbeidssøkere. Imidlertid kan beslutningen om å akseptere en stilling som en kontrakt arbeidstaker også være en avgjørende faktor i hvorvidt en bes