Amopage

Fordeler og ulemper med Leveraged Buyout

- Views 0
Advertisement

Fordeler og ulemper med Leveraged Buyout


I en leveraged buyout, en bedrift eller en investering gruppe kjøper et selskap i stor grad med lånte penger. De nye eierne deretter bruke kontantstrømmen oppkjøpet genererer til å fratre gjelden. LBOs har lenge vært gjenstand for en voldsom debatt om hvorvidt transaksjonene representerer en effektiv måte å redde dårlig kjøre foretak, eller er rett og slett grådighet-drevet øvelser som pålegger harde konsekvenser på ansatte. Det er sterke argumenter for begge stillingene.

LBO Mechanics

I en typisk leveraged buyout, mål kjøperen et selskap med en sterk kontantstrøm eller i det minste potensialet for det. Kjøperen låner så mesteparten av pengene til å finansiere kjøpet og bruker selskapet selv som sikkerhet. Som av 2014, gjeld består om lag to tredjedeler av anskaffelseskost i gjennomsnitt leveraged buyout, ifølge S & P Capital IQ data sitert av LeveragedLoan.com. På høyden av LBO boom i 1980, men gjelden vanligvis laget opp mer enn 90 prosent av anskaffelseskost.

Kjøpere Dra nytte av leverage

For kjøpere, den søte delen av LBOs er "L", som i "leveraged." Disse oppkjøp tillate kjøpere til å kjøpe selskaper med en relativt liten investering på forhånd. Dette betyr at de kan tjene en kjekk avkastning på pengene sine hvis målrettet selskapet beviser lønnsom nok. (Og, som "Inc." magazine notater, et selskap sannsynligvis ikke vil være målrettet for en LBO med mindre det er å generere et godt resultat.) Dette er tilfelle selv etter regnskap for de betydelige rentekostnader ofte knyttet til å låne så mye penger.

Når kostnadene er for høye

I en leveraged buyout, foruts målet selskapet kostnadene ved sin egen oppkjøpet. Dersom selskapet er passende lønnsomt, kan det trekke buyout gjeld med penger generert av sin operations.Too mye gjeld, men kan tvinge selskapet til konkurs. For eksempel, i 1988 kjøpere kjøpte Federated Department Stores kjeden i en LBO de finansiert med ca 97 prosent gjeld. To år senere, da Federated ikke kunne generere nok inntekter til å betjene denne gjelden, eierne arkivert for Kapittel 11 konkurs. I andre tilfeller har oppkjøpte selskaper blitt brutt opp, med ulike avdelinger, produktlinjer eller andre deler selges av for å betale tilbake gjelden.

omstrukturert Operations

Noen dårlig kjøre selskaper gjør innbydende mål for belånte oppkjøp, siden vanstyre ofte resulterer i produksjon ineffektivitet, foreldet forretningsmodeller og kostnadsoverskridelser. Etter oppkjøpet, kan de nye eierne installere mer effektive ledelsesmetoder og restrukturere arbeidsstyrke for større effektivitet og produksjon. Endringer som de umiddelbart kan forbedre lønnsomheten, men de kan komme med en pris. For eksempel, restrukturering ofte betyr oppsigelser, noe som kan herje bedriftens ansatte, og i forlengelsen, deres lokalsamfunn. De nye eierne kan ikke dele den forrige ledelsens syn på selskapets ansvar og forpliktelser. Eventuelle senere endringer i bedriftskultur kan redusere ansattes moral. På den annen side, kan innføringen av innovasjoner og forbedret praksis energi en arbeidsstyrke som ansatte vokser sammen for å hjelpe nye bedrifter lykkes.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/fordeler-og-ulemper-med-leveraged-buyout/ "

相关文章!
 • Fordeler og ulemper med Online Booking
  - 阅 1

  Det er mange fordeler og ulemper med online booking. Internett har gjort tilgangen til informasjon og bestilling raske, enkle og praktiske. På samme tid har det dehumanized prosessen. Dette noen ganger forlater kunder ranting på en dataskjerm som ikk

 • Fordeler og ulemper med plastisk kirurgi
  - 阅 0

  Plastisk kirurgi er den brede begrep som innbefatter en hvilken som helst kirurgisk prosedyre som brukes til å reparere en fysisk misdannelse, rekonstruere en del av kroppen på grunn av en ulykke eller utføre kosmetiske prosedyrer for estetiske formå

 • De fordeler og ulemper med vannsenger De fordeler og ulemper med vannsenger
  - 阅 2

  En vannseng kan virke som en nyhet element, men vannfylte madrasser kan være et levedyktig alternativ til en tradisjonell madrass. De er vanligvis laget av en polyvinyl materiale, men inneholder en elastisk topplag å gjøre dem mer komfortabel. Mange