Amopage

Fordeler og ulemper med Gastric Bypass

- Views 1
Advertisement

Gastric bypass kirurgi er en veie tap mål for folk som er minst 100 pounds overvektig. Disse personene har prøvd hver diett, men de likevel ikke klarer å ta vekten av. I tillegg har mange mennesker som anser dette drastiske skrittet er opptatt med andre helseproblemer som høyt blodtrykk, høyt kolesterol og diabetes. Som med alle kirurgi, bør individer vurdere fordeler og ulemper med gastrisk bypass.

Rapid Vekttap

En av de store fordeler av gastric bypass operasjon er hvor fort folk kan slippe vekt. Enkelte individer miste så mye som 40 pounds i den første måneden etter operasjonen.

bedre Helse

Fordi pasientene raskt miste de uønskede pounds, tilstander som diabetes og høyt blodtrykk praktisk talt forsvinne etter operasjonen. Acid reflux og søvnapné også forbedre eller forsvinne.

Pust og energi

Fordi de ikke lenger har den ekstra vekten, en ekstra pro med denne prosedyren er at enkeltpersoner ikke lenger er andpusten og har økt energi.

overflødig hud

Personer som velger gastric bypass kirurgi er ofte igjen med skjemmende overflødig hud på grunn av den raske vekttap. Noen har flere operasjoner for å fikse dette.

Blodtap og død

Gastric bypass er et stort kirurgisk prosedyre, så det er alltid risiko for blodtap. Hvis for mye blod går tapt, kan pasientene gå inn i sjokk og kan til og med dø.

Underernæring ernæring~~POS=HEADCOMP

Mage-bypass kirurgi reduserer magen til størrelsen av et egg, slik at enkeltpersoner blir tvunget til å spise små mengder mat. Så, underernæring og mangel på viktige vitaminer er en bekymring. De fleste mennesker har til å ta multivitaminer for å gjøre opp tapene.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/fordeler-og-ulemper-med-gastric-bypass/ "

相关文章!
 • Fordeler og ulemper med Online Booking
  - 阅 1

  Det er mange fordeler og ulemper med online booking. Internett har gjort tilgangen til informasjon og bestilling raske, enkle og praktiske. På samme tid har det dehumanized prosessen. Dette noen ganger forlater kunder ranting på en dataskjerm som ikk

 • Fordeler og ulemper med plastisk kirurgi
  - 阅 0

  Plastisk kirurgi er den brede begrep som innbefatter en hvilken som helst kirurgisk prosedyre som brukes til å reparere en fysisk misdannelse, rekonstruere en del av kroppen på grunn av en ulykke eller utføre kosmetiske prosedyrer for estetiske formå

 • De fordeler og ulemper med vannsenger De fordeler og ulemper med vannsenger
  - 阅 6

  En vannseng kan virke som en nyhet element, men vannfylte madrasser kan være et levedyktig alternativ til en tradisjonell madrass. De er vanligvis laget av en polyvinyl materiale, men inneholder en elastisk topplag å gjøre dem mer komfortabel. Mange