Amopage

Fordeler og ulemper med en markedsføringsstrategi

- Views 0
Advertisement

Hver markedsføringsstrategi vil ha fordeler og ulemper. I en verden av virksomheten, er det ikke noe slikt som den perfekte markedsføringsstrategi. En bedriftseier bør undersøke hver markedsføringsstrategi og veie fordelene mot kostnadene. Vellykket markedsføring kan være avhengig av å bruke ulike strategier for å produsere den beste samlede resultat.

Utvikling

For å utvikle en markedsføringsstrategi, må hvert aspekt undersøkes for både fordeler og ulemper. I løpet av prosessen, blir kostnadene vanligvis tatt med i veiing av fordeler overfor de ulemper ved en strategi. Selv en fordel kan være å skaffe nye kunder, kunne ulempe med strategien være det kan koste for mye å få nye kunder.

Fordeling

Hvis en markedsføringsstrategi dreier seg med distribusjon, undersøke og få tilgang til kostnadene ved ulike distribusjonsmetoder vil avdekke om strategien skal implementeres. For eksempel, en måte å distribuere informasjon er gjennom e-markedsføring. Selv om fordelen er e-post markedsføring er relativt billig, er ulempen at på grunn av det høye volumet av spam søppelpost, har mange Internett-leverandører satt opp forseggjort filtrene til å holde ut uønsket e-post.

viral

En markedsføringsstrategi som har vunnet popularitet i den nye medieverdenen er "viral marketing". I viral markedsføring, begynner en flink eller emosjonelle kampanje for å spre seg raskt gjennom Internett. Dette er vanligvis oppnås gjennom ord-av-munnen midler, samt gjennom sosiale nettverk som Facebook og Twitter. Fordelen til denne markedsføringsstrategi er at det blir en utbredt bevissthet om produktet eller tjenesten, men ulempen er at det er ingen kontroll over hvordan materialet sprer.

avgjørelser

Ved avgjørelsen av om en markedsføringsstrategi for å bruke (eller en kombinasjon), er det nødvendig å undersøke fordelene ved hver strategi og ulemper. I mange tilfeller, hvis det er en større fordel over en ulempe for en strategi, kan det trolig bli implementert. Men det er også et spørsmål om personlig valg i noen tilfeller. For eksempel, selv om en effektiv markedsføringsstrategi for et produkt kan omfatte TV-reklame med programmer som har høye Målinger kan en ulempe som medfører sponse et program som noen kanskje finner støtende eller tvilsom smak, noe som kan føre til en boikott av produkt eller tjeneste. Beslutter å fremmedgjøre en gruppe over oppfordre en annen gruppe ville trenge å bli bestemt av teamet bak markedsføringsstrategi og selskapet selv.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/fordeler-og-ulemper-med-en-markedsforingsstrategi/ "

相关文章!
 • Den Fordeler og ulemper med B2B og B2C Den Fordeler og ulemper med B2B og B2C
  - 阅 1

  B2B er et akronym for business-to-business. Det betyr at du markedsføre din bedrift tjeneste eller et produkt til andre virksomheter. Forkortelsen B2C står for business-to-consumer. Ditt primære mål med B2C er allmennheten. Fordeler og ulemper med å

 • Fordeler og ulemper med Online Booking
  - 阅 1

  Det er mange fordeler og ulemper med online booking. Internett har gjort tilgangen til informasjon og bestilling raske, enkle og praktiske. På samme tid har det dehumanized prosessen. Dette noen ganger forlater kunder ranting på en dataskjerm som ikk

 • Fordeler og ulemper med plastisk kirurgi
  - 阅 0

  Plastisk kirurgi er den brede begrep som innbefatter en hvilken som helst kirurgisk prosedyre som brukes til å reparere en fysisk misdannelse, rekonstruere en del av kroppen på grunn av en ulykke eller utføre kosmetiske prosedyrer for estetiske formå