Amopage

Fordeler og ulemper av Ocean dumping

- Views 0
Advertisement

Fordeler og ulemper av Ocean dumping


Dumping avfall til havs kan virke noe annet enn negative, forårsaker forurensning og truer marine økosystemer. Ocean dumping har fordeler, men, eller folk rett og slett ikke ville gjøre det. Totalt ulempene er seriøs og langsiktig, og fordeler hovedsakelig knyttet til kortsiktig profitt marginer. Det er en langsiktig og miljømessig fordel for visse typer søppel, imidlertid.

Forurensning og giftig avfall

Farene ved dumping giftig avfall er åpenbare. Materialene kan umiddelbart drepe marint liv, forårsaker sykdommer på lang sikt eller påvirke evnen av organismer til å reprodusere. Noen av materialene lovlig tillatte for havet dumping, slik som sedimenter mudret for båt måter, forekommer naturlig. Men sedimenter fra elveleier ofte allerede har akkumulert høye nivåer av miljøgifter fra industri og landbruk. Når disse materialene blir dumpet i havet, forurensningene påvirker marine liv, inklusive kommersielt viktig fisk. Organiske materialer, slik som kloakk også bestå av naturlige stoffer. Problemet med disse stammer fra et overskudd av næringsstoffer, noe som fører til algeoppblomstring og i sin tur hav døde soner. Behandling kan redusere dette til en viss grad.

Lovligheten av dumping

Dumping av farlig kjemisk avfall, radioaktivt avfall, organisk avfall og søppel generelt er kontrollert i noen land, men ikke alle. I USA, for eksempel, dumping av farlig avfall er ulovlig, og andre typer avfall er underlagt risikovurdering av US Environmental Protection Agency. Dumping av kloakkslam til sjøs er forbudt i USA og EU, men er lovlig i enkelte andre land. mener slike forskrifter og restriksjoner som du kaster store mengder avfall til havs kan føre til påtale og mulige bøter.

Convenience og kostnads

Den viktigste grunnen til at folk og bedrifter dumpe i sjøen er at det er enkelt. For en person, kan det være lite byråkrati og ingen fyll avgifter å betale. Naturligvis, noe som ulovlig ikke alltid hindre at enkeltpersoner eller selskaper som driver den, og havet er et vanskelig sted å regulere. Du legger kanskje merke noen slippe tomme kjemiske fat i en uberørt lokale området, men noen gjør det samme i midten av en stor flate av vann er usannsynlig å bli oppdaget. Sjansen er stor for at noen brudd lokalt, nasjonalt eller internasjonalt regelverk rett og slett ikke vil bli fanget.

Opprette skjær

Det er noen elementer av søppel som faktisk forbedrer det marine miljø. Kunstige rev gir et habitat for tusenvis av marine virvelløse dyr og fisk. Store elementer av søppel, inkludert gamle dekk, utrangerte skip og bilkarosserier, har alle blitt strategisk plassert for å skape kunstige rev. På riktig sted, kan søppel forbedre snarere enn skade marine økosystemer.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/fordeler-og-ulemper-av-ocean-dumping/ "

相关文章!
 • Storm Drain Fordeler og ulemper
  - 阅 0

  En storm avløp er tykt metall grating du se langs siden av veien som er omtrent en fot bred og en fot dyp. Storm avløp er vedlikeholdt av din by eller tettsted kommune å håndtere regnvann, men ikke kast bort. Mens stormen avløpssystemet i ditt område

 • Fordeler og ulemper med global outsourcing Jobs Fordeler og ulemper med global outsourcing Jobs
  - 阅 0

  Kina og India har vært de landene som er mest forbundet med global outsourcing. Oftest selskaper i Kina har blitt brukt til å outsource produksjonsoppgaver for vestlige selskaper, og mange selskaper i India har blitt brukt til å outsource servicerela

 • Hvordan skrive en Fordeler og ulemper Essay
  - 阅 1

  Hvordan skrive en Fordeler og ulemper Essay. De fleste emner og problemstillinger har fordeler og ulemper. Skrive et essay om fordeler og ulemper ved en sak krever en organisert disposisjon, lister, og velge ett av to formater. Når du skriver et essa