Amopage

Fordelene av Emerging Technology

- Views 0
Advertisement

Fordelene av Emerging Technology


Ny teknologi kan forbedre menneskers liv på mange måter. Teknologiske fremskritt kan hjelpe folk fullføre oppgaver mer effektivt, holde dem tryggere og sunnere og også beskytte miljøet. Ikke alle teknologier gjør det forbi testing og utvikling scenen. Men de som noen ganger ender opp med å revolusjonere folks liv, og i forlengelsen, verden.

Effektivitet

Tiden står ikke stille, og det gjør heller ikke mennesker. Folk er stadig på farten og trenger å få ting gjort raskere og mer nøyaktig. Oppfinnelser som datamaskinen, telefon og mobiltelefoner har alltid forandret i løpet av menneskeliv. De tillater folk å drive forretninger og samhandle med hverandre uten å måtte reise tusenvis av miles. Mer nylig, til en ny type transistor laget av graphene løfter gjøre elektronikk mindre, og utføre ved ekstraordinære hastigheter. Denne fordelen bør begeistre ikke bare forbrukere, men også forskere og bedrifter som søker måter å øke effektiviteten og forbedre produktiviteten.

Sikkerhet

Når African American oppfinner Garrett Augustus Morgan, Sr, vitne til en kollisjon mellom en hest og vogn og en bil tilbake i 1900, det overbeviste ham om at noe kunne gjøres for å bedre trafikksikkerheten. Fruktene av sitt arbeid ga tre posisjoner trafikk signal, som brukes over hele verden i dag. I august 2011 vil US Department of Transportation være vert seks Driver Aksept klinikker over hele landet til å teste en ny teknologi som gjør at bilen til kjøretøy kommunikasjon. DOT håper denne teknologien vil hjelpe bilister unngå krasj ved å advare føreren av potensielt farlige situasjoner.

Helse

Nye teknologier kan spille en avgjørende rolle når det gjelder menneskers helse. Rullestoler hjelpe dem som har mistet bevegeligheten i beina for å komme seg rundt, mens MR-utstyr oppdage misdannelser og sykdommer i folks kropper. Positron Emission Tomography har blitt identifisert som en raskere og mer nøyaktig metode for å diagnostisere infeksjoner hos pasienter som kan ha kreft eller hjerte- og karsykdommer. Teknologien er allerede gjør sin vei inn i flere amerikanske sykehus. Great Plains Regional Medical Center installert en PET-enhet i april 2011 som en del av sitt anlegg utvidelse og for å sikre kreftpasienter får best mulig omsorg. Lantheus Medical Imaging planlegger å presentere de positive resultatene av fase 2 klinisk utprøving av PET bildeteknologi på Nuclear Cardiology og Cardiac CT-konferansen i Amsterdam i mai 2011.

Environmental Conservation

De vitenskapelige rapportene er her: destruktive menneskelige vaner forurenser verden og negativ innvirkning på miljøet. Mange nye teknologier blir nå rettet mot miljøvern. Oppfinnere skaper miljøvennlige lyspærer, skjønnhetsprodukter og biler. USAs tidligere president George W. Bush undertegnet Energy Independence and Security Act of 2007 i loven for å øke USAs produksjon av fornybar brensel. Professor Frances Arnold er opptatt designe forbedret enzymer for å lage biodrivstoff fra cellulose. Hennes ultimate målet er å hjelpe til med reduksjon av klimagasser ved å gjøre lave utslipp biodrivstoff en bærekraftig erstatning for fossilt brensel.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/fordelene-av-emerging-technology/ "

相关文章!
 • Fordelene av Emerging Leadership Theories Fordelene av Emerging Leadership Theories
  - 阅 0

  I løpet av første halvdel av det 20. århundre, ledelsesteorier som fokuserer på egenskaper og ferdigheter som var iboende i ledere og antok at ledere ble "født, ikke gjort." Rundt 1960 ble nye teorier om ledelse utviklet som anses virkningen av

 • Emerging Technologies i informasjonsteknologi Emerging Technologies i informasjonsteknologi
  - 阅 0

  Gartner executive programmer rapporten "reimagining IT: The 2011 CIO Agenda", en årlig undersøkelse av teknologi prioriteringer Chief Information offiserer (IT-sjefer), er en av mange nyttige guider på nye teknologier som er viktige for virksomh

 • Hvordan evaluere Emerging Technology
  - 阅 0

  Fastsettelse av hvorvidt ny og ny teknologi kan være verdifulle kan være en utfordrende oppgave. Den varierte naturen i studiene, sammen med nyanser av teknologien i seg selv, kan omfatte bruk av data fra undersøkelser, fokusgrupper, eksperimenter, c