Amopage

Forbrenning Standing Vs. sittende

- Views 0
Advertisement

En kalori, også kjent som en kcal, er en måling av den brukbare energi som er inneholdt i maten, og er nødvendig for å drivstoff fysisk aktivitet. Ett pund av fett holder tilsvarer 3500 kalorier. Så for å miste ett pund, må du gjøre nok aktivitet, eller redusere forbruket med nok, å tvinge kroppen til å forbrenne 3500 kalorier av fett. Standing betyr brenne flere kalorier enn å sitte. Men nøyaktig hvor mye kcal brukes for hver aktivitet er avhengig av en persons kjønn, vekt, og hvor lenge utført.

Forbrenning Standing Vs. sittende

Kjønn

Ifølge en energi utgifter diagram i boken "Exercise Physiology," kalorier brent av menn og kvinner vil variere for spesifikke aktiviteter. For stående, menn har en tendens til å brenne en 01/10 til 02/10 av en kalori mer enn kvinner per minutt. Så en 130-pound kvinne brenner 1,5 kalorier per minutt står stille, men en 130-pund mann brenner 1,6 kalorier. En 203-pound kvinne brenner 2,3 kcal per minutt versus 2,5 kcal for samme størrelse mannlige.

Forbrenning Standing Vs. sittende

Vekt

Mengden en person veier påvirker kalorier som brukes til alle aktiviteter, inkludert sittende og stående. Jo mer en person veier, jo flere kalorier brukes for hver aktivitet. En 150-pound person vil bruke 84 kalorier sittende i en time. En 170-pound person vil bruke 96 i stedet.

Forbrenning Standing Vs. sittende

Lengde på aktivitet

Ifølge den tredje utgaven av "Exercise Physiology," kalorier fastsettes per minutt av aktivitet. Mer tid betyr mer kalorier brukt. For en time med rolig sittende, er 66 til 126 kalorier brukt (avhengig av kroppsvekt). Står fortsatt i en time forbrenner mellom 78 og 156 kalorier.

Forbrenning Standing Vs. sittende

Sittende vs. Standing

Stille sitter forbrenner færre kalorier enn å stå stille. Hvis du sitter i 30 minutter, vil du brenne 33 til 63 kalorier (for 110-lb. Opp til 216-lb. Individer). Men henstand i 30 minutter anordning brenn 39 til 78 kalorier. Så står gir rundt 12 til 30 flere kalorier per time. For en hel dag med arbeid (8 timer), kan stå bety 96-240 flere kcal brukt.

Forbrenning Standing Vs. sittende

Sittende og stående vs gang

For en 150 pund mann, ville han brenne 84 kcal sitter; 108 stående; og 324 å gå i en time. Normal gange på fortauet underlag bruker mellom 240 til 468 kalorier per time. Sittende brenner mellom 66-126 for samme tidsperiode. Stående expends mellom 84-156 per time.

Forbrenning Standing Vs. sittende

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/forbrenning-standing-vs-sittende/ "

相关文章!
 • Forskjeller mellom stående og sittende Trunk Øvelser Forskjeller mellom stående og sittende Trunk Øvelser
  - 阅 0

  Trunk øvelser er mer ofte referert til som viktige oppgaver. Kjerne arbeid er hjørnesteinen i dagens trening. Disse øvelsene styrke musklene i bekkenet, lav rygg, mage og hofter. Det er viktig for disse musklene til å arbeide i harmoni for å gi stabi

 • Forbrenning Ved hjelp av en stasjonær sykkel Forbrenning Ved hjelp av en stasjonær sykkel
  - 阅 0

  Hvor mange kalorier du forbrenner mens du arbeider på en stillestående sykkel avhenger av hva din nåværende vekt er, hvor fort du tråkker og hvor lenge treningen varer. Du kan også maksimere treningstiden på sykkel med flere øvelser og hastighet øvel

 • De forbrenning på en Ab Crunch Machine De forbrenning på en Ab Crunch Machine
  - 阅 0

  Den crunch maskinen kan være effektive for sculpting en six-pack, men det betyr ikke rangere høyt på listen for kaloriforbrenning. Når det er sagt, crunches og andre styrke-øvelser er viktig for et godt avrundet trening rutine, og kan bidra til å øke