Amopage

Forbereder et barn forvaring Appeal

- Views 0
Advertisement

Forbereder en omstridt barnet forvaring appell kan være en komplisert prosess. Klage domstolene vil ikke vurdere et barn forvaring avgjørelse, med mindre lavere domstol har gjort en saksbehandlings eller juridisk feil. Med andre ord, appellerer domstolene vil ikke vurdere en sak bare fordi en part er uenig i dommerens avgjørelse. Hvis du mener retten har gjort en saklig feil når du gjør en varetekt besluttsomhet, vil du trenger for å forberede en underskriftskampanje og kort som skissere dine grunner for å anke avgjørelsen.

Bruksanvisning

Forskning reglene i din jurisdiksjon. Hver stat og føderale domstolen etablerer egne regler som regulerer barnefordelings appeller. Tidslinjen for å sende inn en klage, sammen med de nøyaktige retningslinjer for hva begjæringen skal inneholde, er beskrevet i detalj i din jurisdiksjon regler. Kopi av rettsreglene er tilgjengelige fra loven biblioteker og mange bar foreningen nettsteder.

Forbered en anke bønnen at detaljer hvorfor du er tiltalende og lister opp feil at lavere domstol gjort.

Filen din anke begjæring til domstolen og serverer den på motparten. Retten vil vurdere begjæringen og avgjøre om det vil høre din sak.

Skissere feil i nedre rettens avgjørelse i ditt kort. Når retten har sagt seg villig til å høre barnet varetekt klagen, vil du trenger for å forberede en kort som forklarer hvorfor du tror at lavere domstol feilet i sin avgjørelse. Du må sitere lavere rettens regler, sammen med rettspraksis og fakta rundt den første høringen.

Hint

- Hvis du ikke har råd til en advokat, mange nonprofit barnet advocacy grupper tilby juridisk representasjon for gratis eller til en redusert pris.

- Kvalifiserte ubemidlede begjæringer kan ha sine rettsgebyr fravikes. For å be om en avgift fraskrivelse, må du sende inn en søknad for å fortsette i forma pauperis.

På grunn av kompleksiteten i klage tilfeller vurdere å ansette en advokat.

Tags

This article reproduced

Original address " http://www.amopage.com/forbereder-et-barn-forvaring-appeal/ "

相关文章!
 • Hvordan forberede et barn forvaring hørsel Hvordan forberede et barn forvaring hørsel
  - 阅 0

  Et barn høringen er en emosjonelt ladet fortsetter selv under de beste omstendigheter. Mens det er alltid best å få juridisk bistand, er det noen ting du kan gjøre for å forberede på egen hånd. Her er hva du skal gjøre for å gjøre denne vanskelige pr

 • Hvordan forberede et barn forvaring kamp Hvordan forberede et barn forvaring kamp
  - 阅 0

  Noen ganger, etter en skilsmisse (eller breakup), vil foreldrene krangle over omsorgen for sine barn. Hvis du vet at du er et bedre alternativ for heltids vare på dine barn, og du treffer en murvegg med eksen, er det best å forberede deg på en lang,

 • Hvordan forberede et barn for Root Canal Hvordan forberede et barn for Root Canal
  - 阅 0

  Root kanalene er noen ganger nødvendig for barn, både for deres baby tenner og voksne tennene. Det finnes to typer prosedyrer - en pulpectomy og en pulpotomy. Root kanalene er vanligvis fryktet av voksne. Tenk deg et barns følelse av engstelse når mø